Zuivelhoeve Schiedam

Zuivelhoeve Schiedam

Ondernemer worden bij Zuivelhoeve in Schiedam

Zuivelhoeve is op zoek naar een ondernemer in Schiedam.

Zuivelhoeve is een franchiseformule met aan het begin van 2019 63 kaas en notenspeciaalzaken. Het assortiment van onze winkels bestaat uit diverse soorten kaas uit diverse landen, allerlei variaties heerlijke noten en andere delicatessen. Onmeunig lekker

Franchise informatie Zuivelhoeve

Ondernemen in Schiedam? Zuivelhoeve is op zoek naar franchisenemers die in Schiedam willen ondernemen. Zuivelhoeve heeft op dit moment 62 franchisevestigingen in Nederland. Hebt u er wel oren naar om te ondernemen in Schiedam met Zuivelhoeve? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

Zuivelhoeve franchise – Als je weet wat je eet, proef je meer

Zuivelhoeve is een franchise organisatie, onderdeel van Roerink Food Family, met 63 winkels door het het hele land waar je terecht kunt voor ambachtelijk bereide kazen, aangevuld met noten in allerlei soorten en smaken en een keur aan delicatessen. Daarnaast bestaat het assortiment uit de ‘onmeunig lekkere’ zuivelproducten van Zuivelhoeve zelf, waaronder Boer’n Yoghurt en Boer’n Vla. Zuivelhoeve gelooft er in dat eten alleen lekker en gezond is als het met liefde en kunde gemaakt is met een directe verbinding tot de bron.

Franchisenemer worden bij Zuivelhoeve?

Alle Zuivelhoeve franchise winkels bevinden zich op A1-locaties. De winkels worden gerund door enthousiaste franchisenemers met passie voor het vak.  Zuivelhoeve Winkelbedrijven heeft een zeer ambitieuze groeidoelstelling en wil haar naamsbekendheid in Nederland nog groter maken. Voor nieuw te openen winkels is de franchise organisatie op zoek naar enthousiaste franchisenemers. Als franchisenemer van Zuivelhoeve beheer je natuurlijk je eigen winkel. Daarnaast maak je gebruik van alle voordelen van het mooie merk.

  • Een succesvolle retail formule;
  • Een unieke mogelijkheid om als franchisenemer je eigen winkel te exploiteren;
  • Een interne opleiding als opstap naar kaas- en notenspecialist;
  • Ondersteuning op het gebied van financieel advies, marketing, reclame en promotie;
  • Gezamenlijke inkoopkracht;
  • Intern netwerk met collega’s, met regelmatige contactmomenten;
  • Permanente evaluatie en begeleiding.

Wat vragen wij van onze franchisenemers?

  • Een professionele, zelfstandige, commerciële en enthousiaste instelling;
  • Verkoopervaring in de branche, bij voorkeur met food- en warenkennis;
  • Dat je je kunt identificeren met de volgende kernbegrippen: klant- en gastvriendelijk, kwaliteit- en resultaatgericht, kaasliefhebber;
  • Een solide financiële positie, zowel zakelijk als privé;
  • Cijfermatig inzicht en managementvaardigheden zijn natuurlijk een must;
  • HBO/MBO+ niveau richting Horeca/Food;
  • Woonachtig in de betreffende regio waar de winkel gevestigd gaat worden of bereid hier naartoe te verhuizen.

Als je belangstelling hebt voor een eigen winkel op een mooie locatie komen we graag met jou in contact.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

 


Over Schiedam

Schiedam is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Schiedam. Er wonen ongeveer 77.155 mensen in Schiedam. De WOZ waarde van de woningen in Schiedam ligt gemiddeld op €142.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Schiedam op €31.000. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Schiedam een gezamenlijk inkomen van €1.087.184.091. Van alle inwoners hebben 4.4% een uitkering. In Schiedam een totaal van 3.395 inwoners.

Schiedam maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. De stad is gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen, oorspronkelijk aan de Schie en later ook aan de Nieuwe Maas. De stad is vooral bekend om de hoogste windmolens ter wereld, haar jenever en de historische binnenstad met grachten. Schiedam is goed bereikbaar via de A4 en de A20 en via het openbaar vervoer.

Er zijn naast Zuivelhoeve ook nog andere franchiseformules waarvoor Schiedam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Schiedam.

kaas & noten branche informatie

Franchiseformule Zuivelhoeve valt binnen de branche kaas & noten.

Vestigingen Zuivelhoeve

Gegevens Schiedam

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Schiedam
Inwoners
77.155
Inkomen
€31.000
WOZ-waarde
€142.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Zuivelhoeve