Koopplein.nl Sint-Michielsgestel

Koopplein.nl Sint-Michielsgestel

Ondernemer worden bij Koopplein.nl in Sint-Michielsgestel

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Sint-Michielsgestel.

Landelijk dekkend netwerk van 248 lokale handelsplaatsen op internet. Koopplein.nl faciliteert gratis lokale websites voor particulieren, waar vraag en aanbod van (met name tweedehands) goederen en diensten bij elkaar worden gebracht.

Franchise informatie Koopplein.nl

Wilt u ondernemen in Sint-Michielsgestel? Op dit moment zoekt Koopplein.nl naar ondernemers in onder andere Sint-Michielsgestel. Met 10.436 komt Sint-Michielsgestel uitstekend in aanmerking voor een nieuwe vestiging van Koopplein.nl. Koopplein.nl ziet hier voldoende mogelijkheden voor franchising. Wilt u graag een nieuwe Koopplein.nl vestiging starten? Neem dan direct contact op.

Koopplein.nl franchise banner Koopplein.nl franchise is een landelijk dekkend netwerk van 248 lokale handelsplaatsen op internet. Iedere gemeente heeft zijn eigen Koopplein. Particulieren adverteren altijd gratis op het Koopplein in hun gemeente. Het lokale MKB maakt dit mogelijk door branche gerelateerd te adverteren, middenin hun directe doelgroep, voor heel concurrerende tarieven met meetbare resultaten.
Kooplein.nl zoekt in iedere gemeente een geschikte (franchise)ondernemer, dealer of mediapartner die de formule in zijn werkgebied tot een succes kan maken.

koopplein-ondernemer-franchiseVoor zzp’er en mediabedrijf

Koopplein.nl is een professionele en bewezen formule die als zzp’er uitstekend vanuit huis is te exploiteren. Door de verschillende disciplines is het werk goed te verdelen wanneer bijvoorbeeld de partner ook mee wil werken in de onderneming. Bestaande mediabedrijven kunnen het concept eenvoudig integreren. Door gebruik te maken van alle synergievoordelen kan dit zonder extra operationele kosten. Op deze wijze ligt (substantiële) extra omzet, een hogere marge en meer winst binnen handbereik. Slechts één ondernemer krijgt het exclusieve recht in zijn werkgebied.

Meer informatie?

Vul het reactieformulier op www.koopplein.nl/reactieformulier in en ontvang per omgaande onze digitale informatiebrochures. Wanneer na het lezen van deze brochures je interesse verder is gewekt, komen wij graag met je in contact.

Je bent al Koopplein Dealer voor maar € 195,- per maand!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formulekoopplein_franchise_logo


Over Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel is onderdeel van de gemeente Sint-Michielsgestel, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 10.436 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €40.300. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Sint-Michielsgestel een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €191.168.545. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Sint-Michielsgestel op gemiddeld €295.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.7% van de mensen in Sint-Michielsgestel een uitkering. Dit maakt dat in totaal 386 inwoners van Sint-Michielsgestel een uitkering krijgen.

Sint-Michielsgestel is gelegen in de Meierije van ‘s-Hertogenbosch en wordt in het Oost-Brabants ook wel Gestel genoemd. Het dorp kent een tal van landgoederen en is al meer dan 35 jaar actief in veldrijden. Centraal in het dorp bevindt zich het Petrus Dondersplein, waar diverse monumenten te vinden zijn waaronder de Oude toren. Het centrum biedt een gevarieerd winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen.

Er zijn naast Koopplein.nl ook nog andere franchiseformules waarvoor Sint-Michielsgestel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Sint-Michielsgestel.

internet & ICT branche informatie

Franchiseformule Koopplein.nl valt binnen de branche internet & ICT. De branche Internet & ICT is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. In 2015 bedroegen de bestedingen volgens de Rabobank zo’n 35 miljard euro, en ook in 2016 verwachten ze groei. Toch is deze branche gevoelig voor de perikelen van de economie. Deze stijging binnen de branche vertoont zich omdat de economie als geheel ook heeft gegroeid de afgelopen jaren.

Internet is al geruime tijd onmisbaar binnen het bedrijfsleven, en de ICT gaat deze kant ook sterk op. Marketing, data, processen, communicatie, alles wordt tegenwoordig door de ICT behandeld. En dit in vrijwel alle sectoren. Samenwerken met de klant wordt steeds belangrijker. Er wordt niet meer per uur betaald, maar per oplossing, en samen met de klant wordt deze oplossing gezocht. Men moet dus flexibel zijn. Deze flexibiliteit maakt de ICT een zeer aantrekkelijke branche voor zzp’ers. Dit zorgt voor druk op de prijs. Technologie wordt steeds toegankelijker en goedkoper.

Trends in de sector als het Internet-of-Things, big data en mobiel veranderen snel en vragen om continu ontwikkelen en investeren. Juist met de integratie van deze trends in de business kunnen ICT-bedrijven hun klanten ontzorgen. Dit vraagt wel om blijvende investeringen in nieuwe technologie. Opleidingen en permanente educatie voor het personeel maken hier onderdeel van uit. Dit biedt kansen voor franchise om met het samenwerkingsmodel elkaar te versterken.

De vraag naar ICT-diensten blijft groeien, hoewel deze wel conjunctuurgevoelig is. Diverse trends zorgen voor groeiende vraag naar ICT en voor een uitbreiding van bestaande applicaties. Het aanbod van ICT-bedrijven is groot en divers. 96% van de ICT-bedrijven heeft minder dan 10 medewerkers en er zijn 175 ondernemingen met meer dan 100 werknemers. Er zijn ca. 265.000 mensen werkzaam in de ICT; een groot deel hiervan is zzp’er. Het aantal faillissementen was hoog in 2013, maar neemt sinds vorig jaar af.

Vestigingen Koopplein.nl

Gegevens Sint-Michielsgestel

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Sint-Michielsgestel
Inwoners
10.436
Inkomen
€40.300
WOZ-waarde
€295.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Koopplein.nl