Natuurwinkel Spijkenisse

Natuurwinkel Spijkenisse

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Spijkenisse

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Spijkenisse.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Spijkenisse een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Spijkenisse doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Spijkenisse

Spijkenisse ligt in de gemeente Nissewaard, in Zuid-Holland. In Spijkenisse wonen ongeveer 72.545 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €33.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Spijkenisse ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Spijkenisse dus zo’n €1.111.257.500. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €169.000 is in Spijkenisse. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Spijkenisse ligt dit dus lager. In Spijkenisse hebben 3.5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 2.539 uitkomt.

Spijkenisse, gelegen op het eiland Putten, is van oudsher een boeren- en vissersgemeenschap. Het gebied waar Spijkenisse ligt wordt al zeer lang bewoond. Als groeikern maakte Spijkenisse een snelle ontwikkeling door. Momenteel werkt Spijkenisse hard aan het ontgroeien van zijn status van groeikern door het actuele Centrumplan: het creëren van een groter en diverser centrum.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Spijkenisse interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Spijkenisse.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Spijkenisse

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Nissewaard
Inwoners
72.545
Inkomen
€33.700
WOZ-waarde
€169.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel