Natuurwinkel Terneuzen

Natuurwinkel Terneuzen

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Terneuzen

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Terneuzen.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Terneuzen een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Terneuzen doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Terneuzen

Terneuzen ligt in de gemeente Terneuzen, in Zeeland. In Terneuzen wonen ongeveer 25.137 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €33.000. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Terneuzen ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Terneuzen dus zo’n €377.055.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €157.000 is in Terneuzen. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Terneuzen ligt dit dus lager. In Terneuzen hebben 3.4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 855 uitkomt.

Terneuzen is een stad in de provincie Zeeland. Terneuzen is gelegen aan de oostzijde van het Kanaal Gent-Terneuzen en aan de zuidoever van de Westerschelde. Deze stad vervult een centrumfunctie voor Zeeuws-Vlaanderen. Er zijn diverse winkelcentra, zwembaden, theaters, bioscopen en een groot streekziekenhuis. Daarnaast beschikt Terneuzen over een haven: De Haven van Zeeland, de derde haven van Nederland. Terneuzen heeft diverse winkelgebieden. De belangrijkste winkelstraten zijn: De Noordstraat, de Havenstraat en de Markt.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Terneuzen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Terneuzen.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Terneuzen

Provincie
Zeeland
Gemeente
Terneuzen
Inwoners
25.137
Inkomen
€33.000
WOZ-waarde
€157.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel