Mitra Urk

Mitra Urk

Ondernemer worden bij Mitra in Urk

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Urk.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Franchise informatie Mitra

Mitra is op zoek naar een franchisenemer in Urk. Urk heeft 20.042 inwoners, en voldoet daarmee aan het minimale aantal wat een verzorgingsgebied moet bevatten voor een Mitra vestiging. Momenteel heeft Mitra 115 franchise vestigingen in Nederland. Wordt u de volgende? Vraag direct vrijblijvend informatie aan.

mitra-franchise

Mitra franchise drankenspeciaalzaken!

Slijterijketen Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. Met een zeer uitgebreid assortiment ben je bij Mitra franchise voor elke gelegenheid op het juiste adres. De formule bestaat al sinds 1974 en beschikt dus over de nodige kennis en ervaring op gebieden als: verkoop, inkoop, marketing en ondernemen. Mitra is een full service franchiseformule. De slijterijketen beschikt momenteel over 115 winkels en is voor verdere expansie op zoek naar ondernemers.

Mitra is aangesloten bij De Nationale Franchise Gids, is lid van de NFV en ondersteunt de Nederlandse Franchise Code. Iedere franchisenemer wordt ook mede-eigenaar van de franchisegever: 50% van de aandelen zijn in handen van franchisenemers, de andere 50% aandeelhouder is leverancier groothandel De Monnik.

Wat doet Mitra franchise allemaal?mitra franchise vestiging

Mitra biedt naast een uitgebreid assortiment ook op maat gemaakte cadeau’s. Een speciale fles met een speciaal etiket voor een bepaalde gelegenheid? Als franchisenemer bij Mitra maak je met professionele materialen er een verrassend kado van.

Marketingpakket Mitra:

  • 2 wekelijkse huis-aan-huis folders
  • Online nieuwsbrieven
  • Informatieve en inspirerende content via Social media
  • 4x per jaar het Mitra Magazine

Verder organiseert Mitra in samenwerking met de aangesloten slijters lokale proeverijen. Een voorbeeld hiervan is de Whiskey Xperiences, een evenement waar zo’n 300 deelnemers op af komen. Mitra is daarnaast ook de juiste partij voor feesten en partijen. Klanten kunnen bij ons terecht voor de juiste dranken, artikelen en natuurlijk voor advies over de invulling van het feest. Het is naderhand ook altijd mogelijk om de onaangebroken flessen te retourneren. Bij Mitra draait het uiteindelijk allemaal om service.

Profiel franchisenemer Mitra

Als franchisenemer van Mitra beschik je, met onze hulp, over een uitstekende kennis van de dranken en ben je in staat om de klant optimaal te adviseren. Mitra is op zoek naar enthousiaste ondernemers in bezit van een flinke dosis ondernemersmentaliteit met de ambitie om een eigen winkel te starten.

Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

logo-mitra
 

 

 


Over Urk

Urk ligt in de gemeente Urk, in Flevoland. In Urk wonen ongeveer 20.042 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €37.900. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Urk ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Urk dus zo’n €345.269.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €194.000 is in Urk. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Urk ligt dit dus lager. In Urk hebben 1.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 361 uitkomt.

Urk is een plaats in de provincie Flevoland. Urk is een voormalig eiland en men spreekt om die reden van het wonen op Urk en niet in Urk. De belangrijkste inkomstenbron van Urk was de visserij. Dankzij vangstbeperkingen, de quota en de gestegen brandstofprijzen liep de winstgevendheid van de visserij sterk terug. Door deze terugloop en doordat de gemiddelde gezinsgrootte op Urk veel groter is dan het landelijke gemiddelde lag het gemiddelde gezinsinkomen onder het landelijke gemiddelde. Urk was hiermee op papier een van de armste gemeente van Nederland.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Urk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Urk.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Urk

Provincie
Flevoland
Gemeente
Urk
Inwoners
20.042
Inkomen
€37.900
WOZ-waarde
€194.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Mitra