Natuurwinkel Veghel

Natuurwinkel Veghel

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Veghel

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Veghel.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Veghel een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Veghel doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Veghel

Veghel ligt in de gemeente Veghel, in Noord-Brabant. In Veghel wonen ongeveer 31.352 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €37.200. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Veghel ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Veghel dus zo’n €530.133.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €237.000 is in Veghel. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Veghel ligt dit dus hoger. In Veghel hebben 3.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.191 uitkomt.

Veghel is een plaats in de provincie Noord-Brabant, gelegen aan het nationaal landschap ‘Het Groene Woud’. Veghel is qua aantal inwoners de 15de plaats van Noord-Brabant. Veghel functioneert vanwege de hoge werkgelegenheid, het voorzieningenniveau en de regio functie als middelgrote stad. Veghel kent een uitgebreid winkelaanbod. Opvallend is dat er een groot aantal kleine ondernemers is gevestigd. Ook qua horeca heeft Veghel genoeg te bieden. De laatste jaren is er sprake van een groei van het aantal horecavoorzieningen.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Veghel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Veghel.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Veghel

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Veghel
Inwoners
31.352
Inkomen
€37.200
WOZ-waarde
€237.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel