Natuurwinkel Veldhoven

Natuurwinkel Veldhoven

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Veldhoven

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Veldhoven.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Veldhoven een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Veldhoven doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Veldhoven

Veldhoven ligt in de gemeente Veldhoven, in Noord-Brabant. In Veldhoven wonen ongeveer 44.348 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €37.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Veldhoven ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Veldhoven dus zo’n €751.900.182. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €254.000 is in Veldhoven. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Veldhoven ligt dit dus hoger. In Veldhoven hebben 3.9% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.730 uitkomt.

Veldhoven is een plaats in de provincie Noord-Brabant. Veldhoven ligt nabij Eindhoven, Eersel en Waalre. Veldhoven heeft de economische stimulans vooral te danken aan het nabijgelegen Eindhoven. Eindhoven is een stad met veel bedrijvigheid op technologisch gebied. Verder concentreert de bedrijvigheid van Veldhoven zich op industrieterrein De Run. Veldhoven is makkelijk bereikbaar via de Randweg Eindhoven. De meeste winkels in Veldhoven bevinden zich aan de Meent, de Pleintjes, het Meiveld, de Kromstraat of De Run.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Veldhoven interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Veldhoven.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Veldhoven

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Veldhoven
Inwoners
44.348
Inkomen
€37.300
WOZ-waarde
€254.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel