Natuurwinkel Venlo

Natuurwinkel Venlo

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Venlo

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Venlo.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Venlo een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Venlo doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Venlo

Venlo ligt in de gemeente Venlo, in Limburg. In Venlo wonen ongeveer 39.115 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €31.200. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Venlo ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Venlo dus zo’n €554.721.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €177.000 is in Venlo. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Venlo ligt dit dus lager. In Venlo hebben 5.5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 2.151 uitkomt.

Venlo is een stad in de provincie Limburg. Venlo staat bekend als handels-, transport- en industriestad. Daarnaast is Venlo ook het koopcentrum voor het nabije Duitse Ruhrgebied. De stad ligt aan de rivier de Maas en op de grens met Duitsland. Venlo ontvangt jaarlijks circa 5 miljoen bezoekers uit het Ruhrgebied. De stad kent vele industrie- en handelsgebieden. De meeste winkels in Venlo bevinden zich aan de Vleesstraat, de Nijmeegseweg, de Lomstraat, de Wieenpassage of de Kloosterstraat.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Venlo interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Venlo.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Venlo

Provincie
Limburg
Gemeente
Venlo
Inwoners
39.115
Inkomen
€31.200
WOZ-waarde
€177.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel