Natuurwinkel Voorburg

Natuurwinkel Voorburg

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Voorburg

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Voorburg.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Voorburg een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Voorburg doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Voorburg

Voorburg ligt in de gemeente Leidschendam-Voorburg, in Zuid Holland. In Voorburg wonen ongeveer 43.494 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €37.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Voorburg ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Voorburg dus zo’n €733.467.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €232.000 is in Voorburg. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Voorburg ligt dit dus hoger. In Voorburg hebben 3.2% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.392 uitkomt.

Voorburg is geheel vastgegroeid aan Den Haag, maar heeft nog wel zijn eigen oude dorpskern behouden. Voorburg grenst verder nog aan Rijswijk en Leidschendam. Belangrijke verkeersaders zijn de A12 en A4, met als knooppunt Prins Clausplein. Voorburg heeft een eigen treinstation en is ook verbonden aan de tram- en buslijnen. Populaire winkelstraten in Voorburg zijn o.a. Koningin Julianalaan, Koningin Julianaplein, Herenstraat, Parkweg en Prins Bernhardlaan. Ook kan men voor een boodschap terecht bij winkelcentrum Julianabaan. In Voorburg zijn parkeergebieden waar men gratis kan parkeren, met als maximumtijd 2 uur.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Voorburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Voorburg.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Voorburg

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Leidschendam-Voorburg
Inwoners
43.494
Inkomen
€37.100
WOZ-waarde
€232.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel