Livera Vught

Livera Vught

Ondernemer worden bij Livera in Vught

livera reinders
Livera is op zoek naar een ondernemer in Vught.

Livera is de bodyfashion speciaalzaak van Nederland met een uitgebreid assortiment in lingerie-, bad- en nachtmode van het eigen label en de bekende A-merken.

Franchise informatie Livera

Livera ziet franchise mogelijkheden in Vught. Bent u afkomstig uit de regio Vught en heeft u interesse om een Livera vestiging te openen? Livera is momenteel op zoek naar ondernemers uit deze regio. Heeft u ervaring in de branche en ondernemersmentaliteit? Vraag dan snel informatie aan bij Livera.

Over Livera Franchise

Livera franchise biedt luxueuze, bijdetijdse en comfortabele bodyfashion waardoor een vrouw zich zelfverzekerd en mooi voelt. Livera is er voor iedere vrouw, voor elk moment! Livera is dé specialist in bodyfashion. Gedragen door de ruim 100 winkels en de webshop is Livera al 50 jaar een begrip in lingerie en bodyfashion. Dit resulteert in een naamsbekendheid van 97% en een hoge waardering door vrouwen van alle leeftijden. Livera heeft een hoge reputatie op kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise.

In 2014 heeft Livera het Franse familiebedrijf Groupe Chantelle overgenomen. Bekende merken als Femilet, Chantal Thomass, Chantelle en Passionata behoren nu ook tot de collectie.

Een perfecte mix en u betaalt alleen wat u verkoopt

livera-ss18-day4

Livera heeft een wisselende collectie in lingerie-, nachtmode en badmode. Het grootste deel van de collectie in de winkels bestaat uit private label; Livera, Chantelle, Passionata en Femilet. Hiermee is een breed aanbod van kwaliteitsproducten in het lagere en middensegment met een aantrekkelijke marge gegarandeerd. Deze collectie wordt aangevuld met een groot aanbod van bekende merken zoals Triumph en Esprit. De marges op onze merken zijn zeer interessant door de hechte samenwerking met Groupe Chantelle en het consignatiemodel; u betaalt dus alleen wat u verkoopt!

Laat u verleiden door Livera

Livera wil haar formule verder uitbreiden en is op zoek naar franchisenemers. Heeft u een passie voor fashion en droomt u ervan om een eigen speciaalzaak te starten? Kies dan voor een succesvolle winkelformule en een goed rendement. Livera biedt een uniek verdienmodel waarbij de startende ondernemer 70% van de collectie in consignatie ontvangt en na verkoop tegen een gegarandeerde marge bij ons afrekent. Daarnaast ontzorgt Livera u op het gebied van Marketing en Inkoop. U kunt zich volledig richten op het lokaal ondernemerschap.

De perfecte locatie bij u in de buurt

Binnen Nederland zijn wij op zoek naar gedreven, ambitieuze ondernemers met passie, enthousiasme en inzet. Iedere winkel van Livera heeft een exclusief verzorgingsgebied. Uw Livera moet ook op een A-locatie komen. Daarom werkt Livera nauw samen met een gerenommeerde vastgoedadviseur die goede contacten onderhoudt met makelaars en projectontwikkelaars.

Wordt u de nieuwe Livera franchise-ondernemer?

livera-ss18-day2

Met Livera combineert u het ondernemerschap met de voordelen van een succesvolle winkelformule. Kiest u voor Livera, dan maakt u gebruik van onze kennis en professionaliteit. Daarbij nemen wij u veel werk uit handen. Zo haalt u steeds het beste uit uw klanten en uit uzelf.

Zet nu de eerste stap

Spreekt onze formule u aan en wilt u ons lokale ondernemerschap versterken? Dan maken we graag kennis met u! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Livera, bel naar +31 (0)33 303 45 45 of mail naar retailservice@livera.nl.

De formule is op zoek naar

  • Een ondernemende, commerciële kandidaat die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan
  • Iemand die representatief en servicegericht is
  • Een kandidaat die houdt van de verkoopvloer en bij voorkeur minimaal 4 dagen meedraait
  • Iemand die ervaring heeft met leidinggeven en als een motivator werkt
  • Een ambitieuze kandidaat met minimaal MBO denk en werkniveau
  • Een kandidaat met sterke communicatieve vaardigheden, zowel richting klanten als naar medewerkers
  • Iemand die affiniteit heeft met fashion/lingerie

 

NEW-Logo-Livera-FC150x69

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Over Vught

Vught is gelegen in Noord-Brabant, en is onderdeel van de gemeente Vught. Er wonen ongeveer 26.014 mensen in Vught. De WOZ waarde van de woningen in Vught ligt gemiddeld op €324.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Vught op €40.300. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Vught een gezamenlijk inkomen van €476.529.182. Van alle inwoners hebben 3.7% een uitkering. In Vught een totaal van 963 inwoners.

Vught is een plaats in de provincie Noord-Brabant. De naam Vught komt van het woord vocht. De plaats waar Vught is ontstaat kende vroeger vele moerassen. Vught kent enkele bedrijventerreinen. De meeste winkels in Vught bevinden zich aan het Moleneindplein, de Dorpsstraat of De Schakel. Daarnaast bevinden zich in het centrum van Vught diverse horeca zaken voor een lunch, diner of borrel.

Er zijn naast Livera ook nog andere franchiseformules waarvoor Vught interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Vught.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Livera valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. In Nederland werd er in 2015 zo’n 393 miljoen euro omgezet binnen de branche. Dit is 4,4% procent van de omzet van de gehele modebranche. Deze omzet werd gegenereerd door 961 winkels binnen de branche. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging dus 409.000 euro aan omzet gegenereerd.

De lingeriebranche is sinds 2014 weer aan het opkrabbelen. In dat jaar toonde de branche een voorzichtige groei van 0,7% in omzet t.o.v. het voorgaande jaar. In 2015 was de groei duidelijker met een stijging van 3,6%. De verwachtingen zijn dat 2016 zal worden afgesloten met een nog grotere stijging. Deze stijging is voor een deel te wijten aan de aantrekkende economie, en voor een deel aan de online verkopen. Binnen de bodyfashion & lingerie vindt 17% van de verkopen online plaats. Dat is meer dan de modebranche als geheel.

De functie van de winkel veranderd dan ook binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen 10 producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Livera

Gegevens Vught

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Vught
Inwoners
26.014
Inkomen
€40.300
WOZ-waarde
€324.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Livera