Natuurwinkel Wassenaar

Natuurwinkel Wassenaar

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Wassenaar

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Wassenaar.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Wassenaar een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Wassenaar doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Wassenaar

Wassenaar ligt in de gemeente Wassenaar, in Zuid-Holland. In Wassenaar wonen ongeveer 25.931 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €52.600. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Wassenaar ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Wassenaar dus zo’n €619.986.636. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €483.000 is in Wassenaar. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Wassenaar ligt dit dus hoger. In Wassenaar hebben 2.4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 622 uitkomt.

Wassenaar is een plaats in de provincie Zuid-Holland. Wassenaar ligt tussen Den-Haag en Leiden in. Het centrum van Wassenaar beschikt over een beperkt winkelbestand. De meeste winkels bevinden zich aan de Langstraat, de Luifelbaan, het Stadshoudersplein, De Verlengde Hoge Klei of de Van Hogendorpstraat. Qua bedrijvigheid moet Wassenaar het vooral hebben van het toerisme. De plaats is gelegen aan het strand en daarnaast ligt het attractiepark Duinrell ook in Wassenaar. De plaats staat ook wel bekend als de groene oase in de Randstad.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Wassenaar interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wassenaar.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Wassenaar

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Wassenaar
Inwoners
25.931
Inkomen
€52.600
WOZ-waarde
€483.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel