Natuurwinkel Weert

Natuurwinkel Weert

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Weert

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Weert.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Weert een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Weert doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Weert

Weert ligt in de gemeente Weert, in Limburg. In Weert wonen ongeveer 49.000 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €34.400. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Weert ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Weert dus zo’n €766.181.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €211.000 is in Weert. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Weert ligt dit dus lager. In Weert hebben 4.7% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 2.303 uitkomt.

Weert is een stad in de provincie Limburg. De stad wordt ook wel de poort van Limburg genoemd. Weert grenst namelijk aan Noord-Brabant en België. Daarnaast ligt de stad ook bij de Peel en de Zuid-Willemsvaart. Weert is een industriestad. De sector industrie is goed voor veertig procent van de werkgelegenheid. Dit komt mede door de opkomst van de industrie door de aanleg van de Zuid-Willemsvaart en de spoorweg de IJzeren Rijn. Daarnaast speelt de stad vanwege de ligging tussen Zuidoost-Brabant en Limburg een belangrijke rol in de zakelijke dienstverlening. Weert beschikt over negen bedrijventerreinen. Weert kent een uitgebreid winkelbestand. Zowel overdekt als niet-overdekt. De stad heeft ondanks de groei van de afgelopen jaren toch de kleine winkels kunnen behouden. Weert ligt nabij de A2, de N292 en de N280.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Weert interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Weert.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Weert

Provincie
Limburg
Gemeente
Weert
Inwoners
49.000
Inkomen
€34.400
WOZ-waarde
€211.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel