ElectronicPartner Wierden

ElectronicPartner Wierden

Ondernemer worden bij ElectronicPartner in Wierden

electronic partner
ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Wierden.

ElectronicPartner Nederland B.V. is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van consumenten- en huishoudelektronica en heeft meer dan 475 aangesloten winkels. De EP:Formule is de bekendste formule van ElectronicPartner.

Franchise informatie ElectronicPartner

ElectronicPartner is op zoek naar een franchisenemer in Wierden. Wierden heeft 23.966 inwoners, en voldoet daarmee aan het minimale aantal wat een verzorgingsgebied moet bevatten voor een ElectronicPartner vestiging. Momenteel heeft ElectronicPartner 125 franchise vestigingen in Nederland. Wordt u de volgende? Vraag direct vrijblijvend informatie aan.

ElectronicPartner Franchise

ElectronicPartner Franchise vindt dat klanten altijd het beste geholpen worden door ondernemers die voor hun eigen inkomen afhankelijk zijn van het resultaat dat zij voor hun klanten leveren. Ondernemers in de elektronicamarkt zijn namelijk uitstekend in staat de eigen markt te bewerken en zeer goede service te bieden aan klanten. We zien ook dat ondernemers die zich focussen op klantinteractie een beter resultaat bereiken.

Deze ondernemers zijn geholpen met professionele support op de verschillende aspecten van ondernemerschap. ElectronicPartner is erop gericht zelfstandige ondernemers in alles te ondersteunen om het beste uit hun winkel(s) te halen.

EP: is de bekendste formule van ElectronicPartner Franchise. Met ruim 100 vestigingen en een herkenbaar winkelbeeld een formule die z’n kracht al heeft bewezen. Wat niet betekent dat we stilstaan. EP: zet de ondernemer centraal, een ondernemer die weet dat zijn of haar kracht ligt in het kennen en bewerken van het eigen marktgebied. Een ondernemer die telkens net verder gaat waar anderen stoppen. Een ondernemer die pas tevreden is als zijn of haar klanten dat zijn.

De formule is sterk en ambitieus en heeft een uitstekende propositie voor goed afgebakende marktgebieden, zoals (grotere) wijken en middelgrote gemeenten. De formule neemt de ondernemer enerzijds veel zorg uit handen en biedt veel kennis en ervaring. Anderzijds biedt de formule juist ook vrijheid voor de ondernemer om te doen waar deze het beste in is: klanten tevreden stellen. Niet voor niets is onze slogan ‘EP: die doet het’. Een slogan die zorgt voor een heldere belofte naar de klant.

De juiste keuze

De EP:Formule richt zich op die groep consumenten die niet zelfstandig een productkeuze kunnen of  willen maken en dus behoefte hebben aan een professioneel en betrouwbaar advies. Door het grote aanbod van merken en producten zien zij vaak door de bomen het bos niet meer. Zij zijn op zoek naar zekerheid, vertrouwen en de juiste oplossing voor hun probleem. Als EP:Ondernemer garandeert u dat de klant altijd de juiste keuze maakt door uw vakmanschap en hoge kwaliteitsstandaard.

EP:Webshop

De EP:Formule heeft een tweede verkoopkanaal op www.ep.nl met een webshop. De aansturing van  de webshop gebeurt centraal vanuit het hoofd kantoor. De verdiensten zijn voor de ondernemer. Om de webshop zo goed mogelijk te promoten zet ElectronicPartner een groot scala aan middelen in zoals de clickable folder, bannering, Google Adwords, social media, nieuws brieven en productplaatsing op vergelijkingssites. Daarnaast heeft de formule een eigen Twitteraccount en zijn we aanwezig op Facebook.

Marketing

Voor de EP:Formule wordt een uitgebreid reclameplan samengesteld. Het reclameplan is een mix van offline en online middelen die elkaar versterken. De folder is een belangrijk onderdeel van het reclameplan. Bij elke folder hoort een instore pakket met prijskaarten, stoepbordposters en E-Poster. E-Poster is een narrow castingscherm dat aanbiedingen en filmpjes toont van folderaanbiedingen. Ook de waardes van EP: komen veelvuldig terug. Om E-Poster extra aantrekkelijk te maken voor de consument wordt ook het weerbericht getoond en loopt onderaan het scherm een balk met het laatste nieuws. Een daadkrachtig middel om de aankoopbeslissing bij de klant te bevorderen.

En meer…

EP: wordt door ElectronicPartner Franchise professioneel ondersteund met alle facetten van marketing, winkelondersteuning, training en opleiding en natuurlijk assortiment en inkoop. ElectronicPartner werkt voor de formule EP: in de winkels en online met uitgekiende adviesassortimenten, het schappenplan. Uiteraard blijft er genoeg ruimte over voor eigen productkeuzes.Om in de lokale online vindbaarheid te voorzien, kan iedere ondernemer eenvoudig een eigen website in EP:Huisstijl opzetten en beheren. Deze site is een afgeleide van de overkoepelende EP:Website. Zo kan iedere EP:Ondernemer zich lokaal profileren zonder hiervoor technische kennis nodig te hebben.

ElectronicPartner franchise

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Over Wierden

Wierden is gelegen in Overijssel, en is onderdeel van de gemeente Wierden. Er wonen ongeveer 23.966 mensen in Wierden. De WOZ waarde van de woningen in Wierden ligt gemiddeld op €235.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Wierden op €38.400. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Wierden een gezamenlijk inkomen van €418.315.636. Van alle inwoners hebben 4.2% een uitkering. In Wierden een totaal van 1.007 inwoners.

Wierden is een forensenplaats in de provincie Overijssel. De plaats ligt nabij Almelo. Wierden ligt tussen het Twentekanaal en het natuurgebied het Wierdense Veld. De plaats ligt aan de Rijksweg 35. Daarnaast beschikt Wierden ook over een station waar de stoptrein Zwolle en de stoptrein Enschede – Apeldoorn over rijdt. Het centrum van Wierden heeft qua winkels genoeg te bieden.

Er zijn naast ElectronicPartner ook nog andere franchiseformules waarvoor Wierden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wierden.

luxe & huishoudelijke artikelen branche informatie

Franchiseformule ElectronicPartner valt binnen de branche luxe & huishoudelijke artikelen. Tot de branche luxe & huishoudelijke artikelen behoren winkels met luxeproducten van glas, aardewerk en porselein. Expert, Electronic Partner, Blokker en Marskramer zijn bekende voorbeelden van winkels die tot deze branche behoren. Naast luxe geschenken, kookgerei, woonaccessoires en servies verkopen deze winkels ook speelgoed.

Deze zogenoemde huishoudwinkels hebben het afgelopen jaar (van januari t/m november) te maken gehad met een omzetdaling. De branche voor de huishoudelijke artikelen boekte 5.5 procent minder omzet ten opzichte van het jaar ervoor (2014). De omzetdaling zorgt er mede voor dat deze branche tot de slechtst presterende sector van de detailhandel behoort.

De omzet van de gehele sector detailhandel steeg in dezelfde periode met 1 procent. Ook op de lange termijn blijft de rest van de detailhandel voor op de omzet van de huishoudwinkels. Het omzetniveau van winkels in luxe & huishoudelijke artikelen lag in 2015 bijna 20 procent achter op het omzetniveau van voor de crisis.

Naast een daling in de omzet neemt ook het aantal bedrijven in deze branche af. In 2008 stond de teller nog op 1255 bedrijven in de branche, maar dit slonk in 2015 met bijna een kwart tot 995 winkels. Het merendeel van de winkels in huishoudelijke artikelen (96 procent) beschikt over minder dan tien werkzame personen. Het waren voornamelijk deze kleine winkels die sinds 2008 de deuren sloten.

In de toekomst zal naast het onderscheidend vermogen in producten belangrijker worden maar ook de manier waarop de huishoudwinkels de online retail oppakken. De consument is steeds minder winkelloyaal. Goed geïnformeerd personeel wordt belangrijker bij de beslissing tot aankopen. Samenwerking op het gebied van inkoop, aftersales en distributie biedt kansen voor deze branche. Het aantal online platformwinkels groeit zeer snel. Voor huishoudwinkels is het waarschijnlijk verstandiger om samen te werken met deze online aanbieders dan om de concurrentiestrijd aan te gaan.

Bron: CBS, Rabobank

Vestigingen ElectronicPartner

Gegevens Wierden

Provincie
Overijssel
Gemeente
Wierden
Inwoners
23.966
Inkomen
€38.400
WOZ-waarde
€235.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
ElectronicPartner