Natuurwinkel Wijchen

Natuurwinkel Wijchen

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Wijchen

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Wijchen.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Wijchen een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Wijchen doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Wijchen

Wijchen ligt in de gemeente Wijchen, in Gelderland. In Wijchen wonen ongeveer 32.904 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €35.800. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Wijchen ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Wijchen dus zo’n €535.437.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €227.000 is in Wijchen. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Wijchen ligt dit dus hoger. In Wijchen hebben 4.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.579 uitkomt.

Wijchen is een plaats in de provincie Gelderland. De plaats ligt aan de grens met Noord-Brabant. Wijchen was van oorsprong een agrarisch dorp. Later werd de fabricatie van auto’s en vrachtauto’s belangrijk voor de plaats. Wijchen beschikt over een middelgroot winkelcentrum. De meeste winkel bevinden zich rondom de Markt. Wijchen heeft ook een gedeelte van de winkels overdekt: De Marktpromenade. Recreatieplas de Berendonck trekt veel watersportliefhebbers naar de plaats. Wijchen beschikt over een treinstation en is bereikbaar via de A50 en A326.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Wijchen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wijchen.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Wijchen

Provincie
Gelderland
Gemeente
Wijchen
Inwoners
32.904
Inkomen
€35.800
WOZ-waarde
€227.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel