Ritel Zaandam

Ritel Zaandam

Ondernemer worden bij Ritel in Zaandam

Ritel3
Ritel is op zoek naar een ondernemer in Zaandam.

Detaillist in mobiele telecommunicatie en daaraan gerelateerde accessoires.

Franchise informatie Ritel

Ondernemen in Zaandam? Ritel is op zoek naar franchisenemers die in Zaandam willen ondernemen. Ritel heeft op dit moment 7 franchisevestigingen in Nederland. Hebt u er wel oren naar om te ondernemen in Zaandam met Ritel? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

Ritel franchise: dè detaillist in mobiele telecommunicatie

Ritel heeft al bijna 20 jaar een succesvolle winkelformule voor mobiele telecommunicatie in Zuidwest-Nederland. Op dit moment heeft de formule 21 winkels op voornamelijk A-locaties. Ritel franchise groeit en wil landelijke dekking realiseren door middel van samenwerking met zelfstandige ondernemers in de vorm van franchising.

Ritel3Uniek – de reden achter ons succes

Binnen onze formule maken wij gebruik van een unieke winkelindeling, waarbij wij ons voornamelijk richten op het aanbieden van telecommunicatienetwerken en de verkoop van mobiele telefonie. Daarnaast zijn er in het assortiment after sales producten aanwezig met een hoge omloopsnelheid. Hiermee onderscheidt Ritel zich duidelijk van de traditionele telecomwinkels. De klant heeft bij Ritel keuze uit alle mobiele netwerken en alle merken mobiele telefoons. Daardoor kan er volledig onafhankelijk advies gegeven worden. Het zeer grote assortiment accessoires zorgt ervoor dat de klant volledig op maat kan worden bediend. Toegankelijkheid, eenvoud en transparantie zijn daarbij de belangrijkste kernbegrippen van Ritel.
Ritel_exterieur_winkelpui

De Ritel franchise ondersteuning

Als franchisenemer bij Ritel kun je vanaf het eerste contact op een volledige ondersteuning rekenen. Zo wordt er een zeer persoonsgebonden exploitatiebegroting voor je uitgewerkt en kun je gebruik maken van de moderne IT infrastructuur. Met een uitgebreid boekhoudarrangement en persoonlijke begeleiding wordt je eigen winkel turnkey opgeleverd. Daarnaast is er een uitgebreid opleiding- en begeleidingstraject waarmee je alle kneepjes van het vak worden bijgebracht.

Open je eigen winkel!

De markt van mobiele telefonie is continue in beweging. Innovaties zorgen ervoor dat het werken in een telecomwinkel nooit gaat vervelen! Ben jij die vakkundige, klantvriendelijke en flexibele franchisenemer die op zoek is naar een franchiseformule met toekomstperspectief? Neem dan contact met ons op en open binnenkort je eigen telecomwinkel! Lees ook het interview met een van onze franchisenemers, klik hier.

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

logo_Ritel

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Over Zaandam

In Zaandam wonen naar schatting 73.685 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Zaanstad, in Noord-Holland. Gemiddeld wordt er €33.300 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Zaandam heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €1.115.322.955 over alle inwoners. De huizen in Zaandam hebben een gemiddelde WOZ waarde van €177.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000 in 2014. 3.8% van de mensen hebben in Zaandam een uitkering, oftewel 2.800 van alle inwoners.

Zaandam ligt aan weerszijden van de Zaan en is qua inwonersaantal de grootste plaats binnen de gemeente Zaanstad. Sinds 2008 is Zaandam begonnen met een nieuwe inrichting in het centrum. Het winkelgebied is fors uitgebreid en er zijn veel eetgelegenheden bij gekomen. De stad is centraal gelegen aan de A7 en de A8 en beschikt over twee spoorwegstations.

Er zijn naast Ritel ook nog andere franchiseformules waarvoor Zaandam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zaandam.

telecom branche informatie

Franchiseformule Ritel valt binnen de branche telecom. Tot de telecom branche behoren formules als Welcom, Optie1 en Ritel. De electronicabranche verkeert momenteel in zwaar weer. Dit is mede te danken aan de internettransparantie. Door vergelijkingssites zijn de prijzen transparant geworden en zijn de winkels in de electronicabranche gewezen op concurrentie op prijs. Daarnaast lijken online- en offline steeds meer door elkaar te lopen.

De omzetten van electronicawinkels zijn sinds 2014 weer licht gestegen. Vooral in 2012 was er sprake van flinke daling. Doordat het winkeloppervlakte en het aantal medewerkers per winkel vanaf 2012 sterk is gegroeid was de omzet per vierkante meter en per FTE alleen maar gedaald. De omzet per winkel bedroeg in 2013 ongeveer 1.2 miljoen en in 2015 1.4 miljoen. De omzet per vierkante meter winkeloppervlak bedroeg in 2013 4.366 en in 2015 4.785. De omzet per FTE bedroeg in 2013 281.615 en in 2015 273.779. Het aantal kleine bedrijven (minder dan 10 werknemers) in deze sector nam af (13%) terwijl het aantal grote bedrijven (meer dan 10 werknemers) juist toenam (19%). Fusies en faillissementen in deze sector verhogen de concentratiegraad.

De electronicabranche moet het vooral hebben van de verkopen in december en januari. Dit zijn ver uit de beste maanden voor deze branche. Dit komt door feestdagen als Sinterklaas en Kerstmis, maar ook door bijvoorbeeld de dertiende maand. Naast de feestdagen en de 13de maand zorgen ook grote sportevents voor een toename van de verkoop. Over het algemeen genomen worden de grote cadeau’s met kerstmis aangeschaft en de wat kleinere cadeau’s met Sinterklaas.

De vooruitzichten voor de telecom branche zijn mager te noemen. De krimp in de markt en de omzetstagnatie zetten zich verder voort. Daarnaast kenmerkt deze branche zich door de hoge concurrentie.

Bron: Detailhandel.info, Rabobank Cijfers & Trends, Locatus

Vestigingen Ritel

Gegevens Zaandam

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Zaanstad
Inwoners
73.685
Inkomen
€33.300
WOZ-waarde
€177.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Ritel