Le Perron Zeist

Le Perron Zeist

Ondernemer worden bij Le Perron in Zeist

Le Perron is op zoek naar een ondernemer in Zeist.

Le Perron een formule voor de Liefhebber, alles ” net even anders” verrassend in uitstraling, biologisch brood en de lekkerste lunchgerechten.
De formule ondersteund ondernemers in de marketing, bedrijfsbegeleiding en het ontwikkelen van horeca.

Franchise informatie Le Perron

In Zeist is Le Perron op zoek naar franchisenemers. Het betreft een nieuw te openen vestiging. Le Perron heeft op dit moment 13 franchisevestigingen in Nederland. Franchisenemer worden in Zeist? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Le Perron.

Missie en Visie

De komende jaren zal gezond voedsel en duurzame productie steeds belangrijker worden. In onze biologische bakkerij wordt nog op ambachtelijke wijze geproduceerd. Zonder toevoeging van additieven. In onze bakkerswinkels staat versheid voorop. De laatste fase van het bakproces vindt immers in de winkels plaats. De versheid van ons brood vertalen we door in het gehele concept. We bereiden zoveel mogelijk producten ter plekke vers in de winkel. Hierdoor zijn we flexibel, soms eigenwijs, onderscheidend en is de verspilling minimaal.
In de Le Perron franchise winkel is er weer oprecht aandacht voor de klant. De ondernemer vertelt met trots over zijn producten en hij heeft tijd voor een praatje. Door de uitwerking van verschillende verkoopconcepten is er altijd aansluiting bij de consument en genieten zij van onze gastvrijheid en producten.
De formule Le Perron is onderdeel van de Market Food Group waar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie de hoogste prioriteit heeft.

Waarom Le Perron franchise

Le Perron franchise onderscheidt zich in de markt door authentiek, biologisch brood. We zoeken als formule telkens naar toegevoegde waarde rondom ons brood. Dit doen we door achtergrondverhalen te vertellen, recepten en/of filmpjes te delen voor ons brood, met regelmaat nieuwe smaakcombinaties te introduceren en met diverse gerichte promotionele acties zowel landelijk als voor vestigingen specifiek.
De Le Perron formule kent drie type winkels;
– Type A (Bakkerswinkel op de hoek met beperkt horeca)
– Type B (Horeca met broodverkoop)
– Type C (Take-away)

Past Le Perron franchise bij jou

Je bent natuurlijk een broodliefhebber. Je weet er alles van, of wil er alles over leren. Ook het achterliggende gedachtegoed moet je aanspreken. Je bent open en mensen voelen zich snel bij jou op je gemak en je bent in staat de verwachtingen van je gasten te overtreffen. Heb je ervaring in retail en/of horeca, beschik je over een ondernemersmentaliteit en een flinke dosis doorzettingsvermogen dan gaan we graag met je in gesprek.

Interesse? Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan.

Le Perron franchise logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids


Over Zeist

Zeist ligt in de gemeente Zeist, in Utrecht. In Zeist wonen ongeveer 53.050 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €39.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Zeist ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Zeist dus zo’n €957.311.364. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €301.000 is in Zeist. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Zeist ligt dit dus hoger. In Zeist hebben 3.5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.857 uitkomt.

Zeist ligt in het midden van de provincie Utrecht en tegen de Utrechtse Heuvelrug aan. Zeist wordt ook wel Slotstad genoemd vanwege kasteel Slot Zeist. Dit kasteel wordt nu gebruikt voor exposities van moderne kunstenaars kenmerkt zich door haar groene karakter. Zeist ligt tegen het Utrechtse Heuvelrug aan. Het winkelcentrum van Zeist heeft verschillende straten met elk hun eigen karakter.

Er zijn naast Le Perron ook nog andere franchiseformules waarvoor Zeist interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zeist.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Le Perron valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Le Perron

Gegevens Zeist

Provincie
Utrecht
Gemeente
Zeist
Inwoners
53.050
Inkomen
€39.700
WOZ-waarde
€301.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Le Perron