Bakker Bart Zoetermeer

Bakker Bart Zoetermeer

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Zoetermeer

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Franchise informatie Bakker Bart

Bakker Bart zoekt naar nieuwe ondernemers in Zoetermeer. Op dit moment heeft Bakker Bart 167 franchisevestigingen. Wilt u een eigen Bakker Bart starten in Zoetermeer? Lees dan verder!

DE BAKKER BART FRANCHISE FORMULE

Bakker Bart is een ondernemende en vooruitstrevende formule met passie voor het vak en een begrip in de brood- en banketbranche. Op elk moment van de dag wordt er vers brood gebakken zodat klanten altijd kunnen genieten van de allerlekkerste producten. Altijd lekker vers! Dat is het motto van Bakker Bart. Dat zie je, dat ruik je en dat proef je!

ONDERNEMER WORDEN? BAKKER BART ZOEKT FRANCHISENEMERS!

De wereld van Bakker Bart bestaat inmiddels uit 170 Bakker Bart-winkels in Nederland, waar wekelijks meer dan 450.000 tevreden klanten terugkomen. Als franchisenemer bij Bakker Bart ben jij het gezicht van de winkel, heb je passie voor de horeca- en/of bakkerijbranche en vooral liefde voor de klant en het product. Je deinst niet terug om hard mee te werken in de eigen winkel en bakkerij. Als Bakker Bart ondernemer streef je iedere dag naar maximale omzet en stuur je op rendement. Je bent een lokale held die continu op zoek gaat naar landelijke en lokale kansen in de markt.

WORD FRANCHISENEMER BIJ BAKKER BART!

Je kent Bakker Bart. Net als tienduizenden andere mensen, die dagelijks bij één van de Bakker Bart franchise winkels komen voor heerlijk vers brood, zo’n beroemde supersaucijs, een vlaai of een heerlijk belegd broodje.

Wil jij met passie de hele dag door bakken, heb je een gezonde werklust, leidinggevende capaciteiten, ervaring in de foodsector en cijfermatig inzicht? Dan is het starten van een eigen Bakker Bart-winkel vast iets voor jou.

Na een zorgvuldig wervings- en selectietraject word je goed voorbereid op het ondernemerschap. Vanuit Bart’s University  worden er trainingen aangeboden, die inspelen op behoeftes van nieuwe en bestaande ondernemers. Al sinds 1977 faciliteert het servicekantoor kennis en begeleiding op ondernemersvlak.

Vraag dus nu geheel vrijblijvend informatie aan en word ook franchisenemer bij Bakker Bart!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Bakker Bart franchise


Over Zoetermeer

Zoetermeer is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Zoetermeer. Er wonen ongeveer 124.399 mensen in Zoetermeer. De WOZ waarde van de woningen in Zoetermeer ligt gemiddeld op €188.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Zoetermeer op €36.000. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Zoetermeer een gezamenlijk inkomen van €2.035.620.000. Van alle inwoners hebben 3.9% een uitkering. In Zoetermeer een totaal van 4.852 inwoners.

Zoetermeer ligt in het Groene Hart aan de A12. Het centrum van Zoetermeer kenmerkt zich met kleine speciaalzaken tot grote warenhuizen. Zoetermeer is een van de meest vooruitstrevende IT steden van Nederland. De stad was een van de eerste met glasvezelnetwerk en werd in 2007 de eerste gemeente met stadhuis in een virtuele wereld. Naast veel ICT-bedrijven hebben ook veel verzekeringen, vakbonden en belangenorganisaties hun hoofdkantoor in Zoetermeer gevestigd.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Zoetermeer interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zoetermeer.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Zoetermeer

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Zoetermeer
Inwoners
124.399
Inkomen
€36.000
WOZ-waarde
€188.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Bakker Bart