Natuurwinkel Zwijndrecht

Natuurwinkel Zwijndrecht

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Zwijndrecht

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Zwijndrecht.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Zwijndrecht een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Zwijndrecht doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Zwijndrecht

Zwijndrecht ligt in de gemeente Zwijndrecht, in Zuid-Holland. In Zwijndrecht wonen ongeveer 44.424 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €34.400. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Zwijndrecht ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Zwijndrecht dus zo’n €694.629.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €169.000 is in Zwijndrecht. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Zwijndrecht ligt dit dus lager. In Zwijndrecht hebben 4.2% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.866 uitkomt.

Zwijndrecht is een dorp gelegen in de Zwijndrechtse Waard. Het bekende ‘Drierivierenpunt’, het drukst bevaren punt in Nederland, ligt bij Zwijndrecht. In Zwijndrecht is winkelcentrum Walburg te vinden, het winkelcentrum in de regio met een groot winkelaanbod, eetgelegenheden en gratis parkeergelegenheden. Het dorp is goed bereikbaar via de A16.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Zwijndrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zwijndrecht.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Zwijndrecht

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Zwijndrecht
Inwoners
44.424
Inkomen
€34.400
WOZ-waarde
€169.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel