in regio Appingedam-Winsum

Ondernemer worden bij in regio Appingedam-Winsum

is op zoek naar een ondernemer in de regio Appingedam-Winsum.

Over regio Appingedam-Winsum

Appingedam-Winsum is een regio met ongeveer 89.290 inwoners. 8.995 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 38.945 huishoudens met kinderen, en 25.560 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 38.945 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Appingedam-Winsum is 2,4. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Deze regio is het meest noordelijke regio van Nederland. Grote plaatsen zijn o.a. Delfszijl en Appingedam. Verder zijn er veel kleine dorpen en gehuchten te vinden. Het bekendste gehucht in de regio is Pieterburen door het gelijknamige opvangcentrum voor zeehonden. Tevens wordt de plaats gebruikt als startplaats voor het wadlopen. Ook begint (of eindigt) hier het Pieterpad, de langste wandelroute van Nederland dat eindigt (of begint) bij de Sint-Pietersberg in Maastricht. Belangrijke verkeersaders in de regio zijn o.a. de N46 richting Eemshaven, de N33, N361 en N363.

Er zijn naast ook nog andere franchiseformules waarvoor Appingedam-Winsum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Appingedam-Winsum.

branche informatie

Delen:

Vestigingen

Gegevens Appingedam-Winsum

Postcode
9900 - 9999
Inwoners
89.290
Huishoudens
38.945

Franchisekansen

banner Invest Online FimR