in regio Drachten-Bergum

Ondernemer worden bij in regio Drachten-Bergum

is op zoek naar een ondernemer in de regio Drachten-Bergum.

Over regio Drachten-Bergum

Drachten-Bergum is een regio met ongeveer 145.405 inwoners. 9.560 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 60.575 huishoudens met kinderen, en 37.795 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 60.575 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Drachten-Bergum is 2,5. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio ligt tegen de grens aan met Groningen. In de regio bevindt zich een aantal meren en plassen, met o.a. Burgumer Meer en De Leien. De grootste plaats in de regio is Drachten. Dit is op Leeuwarden na, de grootste stad van Friesland. Belangrijke verkeersaders zijn de A7, de N3, N369 en N381. Naar het industrieterrein de Haven loopt de Vaarweg Drachten. Deze vaarweg is verbonden met het Prinses Margrietkanaal en zo met het landelijke vaarwegennet.

Er zijn naast ook nog andere franchiseformules waarvoor Drachten-Bergum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Drachten-Bergum.

branche informatie

Delen:

Vestigingen

Gegevens Drachten-Bergum

Postcode
9200 - 9299
Inwoners
145.405
Huishoudens
60.575

Franchisekansen

banner Invest Online FimR