Frozen Yogurt Benelux Heemstede-Hoofddorp-Lisse

Frozen Yogurt Benelux in regio Heemstede-Hoofddorp-Lisse

Ondernemer worden bij Frozen Yogurt Benelux in regio Heemstede-Hoofddorp-Lisse

Frozen Yogurt Benelux is op zoek naar een ondernemer in de regio Heemstede-Hoofddorp-Lisse.

Frozen Yogurt Benelux verkoopt Frozen Yogurt producten en de bijbehorende ijsmachines aan tankstations, cafetaria, sportscholen, schoolkantines, e.d. De frozen yogurt producten zijn 100% Biologisch, gezond en uiterst lekker.

Franchise informatie Frozen Yogurt Benelux

Ondernemen in Heemstede-Hoofddorp-Lisse? Frozen Yogurt Benelux is op zoek naar franchisenemers die in Heemstede-Hoofddorp-Lisse willen ondernemen. Frozen Yogurt Benelux heeft op dit moment 2 franchisevestigingen in Nederland. Hebt u er wel oren naar om te ondernemen in Heemstede-Hoofddorp-Lisse met Frozen Yogurt Benelux? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

frozen yogurt benelux franchise

 

Frozen Yogurt Benelux franchise is sinds 2015 actief in Nederland en is in 2017 begonnen met samenwerken waarbij franchise de basis vormt. De producten worden aangeboden onder de merknaam Ollie’s. Franchisenemers van Frozen Yogurt Benelux bieden de producten (ijsmachines en de yoghurt) aan bij horeca gelegenheden, cafetaria, sportscholen, schoolkantines, etc.  U bent binnen uw eigen regio het aanspreekpunt voor het merk en de producten.

Over de Frozen Yogurt Franchise

De producten van Frozen Yogurt Benelux zijn gemaakt van 100% magere (biologische) yoghurt.  Deze kwaliteitsproducten worden aangeboden onder de merknaam Ollie’s. De frozen yogurt wordt opgemaakt met fruit en/of toppings en is een goede vervanger voor (ongezonder) ijs. De producten worden namelijk gemaakt met 100% magere (biologische) yoghurt en bevatten slechts max. 100 calorieën per 100 ml.

In Nederland wordt frozen yogurt steeds populairder. Mede dankzij de gezondheidstrend. Het product bevat namelijk weinig calorieën. Frozen Yogurt Benelux heeft al duizenden smaaktests gedaan met vele lovende reacties. Een duidelijk teken dat het product in de smaak valt.

Franchise ondernemer worden bij Frozen Yogurt Benelux franchise?machinemetfruit

Frozen Yogurt Benelux is op zoek naar commerciële mensen die bij voorkeur al kennis hebben van de horeca-gelegenheden binnen hun woonomgeving. Met name snackbars, hotels, sportscholen, schoolkantines en restaurants zijn interessante prospects voor je.

Wij zijn ervan overtuigd dat je eigen inbreng cruciaal is voor je succes. Jouw persoonlijke inbreng als regio account manager is een must om jouw nieuwe relaties aan je te binden. Als zelfstandig ondernemer ben je full time beschikbaar, energiek, creatief, flexibel, communicatief sterk, overtuigend en behulpzaam. Kortom een commercieel talent.

Je zal je eigen rayon hebben waarbinnen je exclusief mag opereren. Kennis van het volledige assortiment aan producten is hierbij essentieel. Het portfolio bestaat uit een aantal innovatieve producten, te weten frozen yogurt in meer dan 25 smaken en yogurt shake producten. Daarnaast beschikt Frozen Yogurt over een range van betaalbare ijs en shake machines waarmee deze producten gebruiker klaar kunnen worden gemaakt.

Dus heb je interesse om actief te zijn in deze opkomende en winstgevende markt? Vraag dan direct meer informatie aan!

logo-frozen-yogurt-beneluxAangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

 


Over regio Heemstede-Hoofddorp-Lisse

Heemstede-Hoofddorp-Lisse is een regio met ongeveer 218.500 inwoners. 43.970 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 90.740 huishoudens met kinderen, en 54.245 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 90.740 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Heemstede-Hoofddorp-Lisse is 2,3. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Deze regio is verdeeld in zowel stedelijk als duingebied. Hoofddorp, wat direct grenst aan Schiphol is een forensenplaats voor de luchthaven en Amsterdam. Echter ligt Heemstede meer richting de kust, en heeft het een meer landelijk karakter. De regio heeft een jong karakter. Veel inwoners hebben een leeftijd van 35 of jonger, en Hoofddorp zelf is relatief jong, met een nieuwe infrastructuur. De A4 is de meest belangrijke verkeersader binnen de regio. Deze loopt verticaal door de regio.

Er zijn naast Frozen Yogurt Benelux ook nog andere franchiseformules waarvoor Heemstede-Hoofddorp-Lisse interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Heemstede-Hoofddorp-Lisse.

consumptie- automaten en vending branche informatie

Franchiseformule Frozen Yogurt Benelux valt binnen de branche consumptie- automaten en vending. Nederland is één van de zes grootste gebruikers van vending automaten in Europa volgens de European Vending Association. Vending automaten worden over het algemeen ingedeeld in twee groepen; Tabletop en Free standing, oftewel kleinere apparaten op tafels en vrijstaande. Daarnaast zijn er een tal van subgroepen te vinden voor o.a. warme dranken, met glazen ramen en zonder, speciaal voor koffie, et cetera. Kort gezegd is vending dus de verkoop van goederen en diensten via machines te noemen.

Veel cijfers van de Nederlandse markt zijn niet bekend, maar op Europees niveau is één en ander bekend; Er zijn ongeveer 3,77 miljoen machines in Europa te vinden, waarvan 60% warme dranken bevatten. De totale Europese omzet is goed voor zo’n 11,3 miljard euro. Een onderzoek uit 2009 wees uit dat 0,58 miljard euro werd uitgegeven aan vending in Nederland. Vermoedelijk zal dit getal nog gestegen zijn. Daarnaast gaf het onderzoek aan dat er voor iedere 55 inwoners van Nederland één automaat staat. Een ruwe berekening laat dan zien dat er in Nederland zo’n 309.000 automaten in Nederland zouden moeten staan.

Er zijn tevens een aantal trends binnen de branche te herkennen. Veel trends komen overeen met de food branche, namelijk een grotere focus op gezonde en lokale voeding in de automaten, focus op duurzaamheid qua materialen, energie en verlichting en het grotere aanbod van betaalmogelijkheden.

Daarnaast speelt de technologie een grote rol binnen de consumptie-automaten. Koploper is China op dit punt. Automaten worden interactiever, ‘slimmer’ en meer digitaal. Camera’s met inschattingen over je koopgedrag, behoeftes en voorkeuren zijn in opkomst. Ook voor de uitbater is er meer data aanwezig in de vorm van statistieken, metingen en koopgedrag. Er wordt dus steeds meer op maat geleverd.

Vestigingen Frozen Yogurt Benelux

Gegevens Heemstede-Hoofddorp-Lisse

Postcode
2100 - 2199
Inwoners
218.500
Huishoudens
90.740

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Frozen Yogurt Benelux