in regio Heerlen-Kerkrade

Ondernemer worden bij in regio Heerlen-Kerkrade

is op zoek naar een ondernemer in de regio Heerlen-Kerkrade.

Over regio Heerlen-Kerkrade

Heerlen-Kerkrade is een regio met ongeveer 181.615 inwoners. 49.420 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 87.725 huishoudens met kinderen, en 60.925 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 87.725 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Heerlen-Kerkrade is 2,2. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio is van oudsher bekend vanwege zijn mijnindustrie. Binnen de regio is Heerlen de grootste stad. Het centrum van Heerlen biedt een grote diversiteit aan winkel- en horecavoorzieningen. Een andere plaats binnen de regio is Kerkrade. Kerkrade maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg. Dorpen waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen binnen de regio zijn onder andere Schinveld, Oirsbeek en Amstenrade. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A76, de E314 en de N299.

Er zijn naast ook nog andere franchiseformules waarvoor Heerlen-Kerkrade interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Heerlen-Kerkrade.

branche informatie

Delen:

Vestigingen

Gegevens Heerlen-Kerkrade

Postcode
6400 - 6499
Inwoners
181.615
Huishoudens
87.725

Franchisekansen

banner Invest Online FimR