in regio Hoogeveen-Meppel

Ondernemer worden bij in regio Hoogeveen-Meppel

is op zoek naar een ondernemer in de regio Hoogeveen-Meppel.

Over regio Hoogeveen-Meppel

Hoogeveen-Meppel is een regio met ongeveer 143.550 inwoners. 10.460 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 59.160 huishoudens met kinderen, en 36.890 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 59.160 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Hoogeveen-Meppel is 2,5. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Deze regio kent veel groen. Midden in deze regio ligt het natuurgebied Dwingelderveld. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Hoogeveen en Meppel. Hoogeveen is de grootste plaats binnen deze regio. Hoogeveen kent veel stedelijke voorzieningen. Daarnaast kent Hoogeveen een uitgebreid winkelaanbod, veel werkgelegenheid in de industrie. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A28 en de A37.

Er zijn naast ook nog andere franchiseformules waarvoor Hoogeveen-Meppel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hoogeveen-Meppel.

branche informatie

Delen:

Vestigingen

Gegevens Hoogeveen-Meppel

Postcode
7900 - 7999
Inwoners
143.550
Huishoudens
59.160

Franchisekansen

banner Invest Online FimR