in regio Lelystad-Kampen

Ondernemer worden bij in regio Lelystad-Kampen

is op zoek naar een ondernemer in de regio Lelystad-Kampen.

Over regio Lelystad-Kampen

Lelystad-Kampen is een regio met ongeveer 175.975 inwoners. 31.360 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 72.665 huishoudens met kinderen, en 44.070 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 72.665 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Lelystad-Kampen is 2,6. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Deze regio ligt in de polder. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Lelystad, Kampen en Dronten. Lelystad is de grootste plaats in deze regio. Lelystad is een van de jongste woonplaatsen van Nederland. De stad wil zich de laatste jaren meer profileren als een woonstad met vele voorzieningen dan een forensenplaats. Verder kent de stad vier grote bedrijventerreinen en vier grote winkelcentra. De stad beschikt ook over een vliegveld: Lelystad Airport. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A6 en A28. De regio is omringd door water.

Er zijn naast ook nog andere franchiseformules waarvoor Lelystad-Kampen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Lelystad-Kampen.

branche informatie

Delen:

Vestigingen

Gegevens Lelystad-Kampen

Postcode
8200 - 8299
Inwoners
175.975
Huishoudens
72.665

Franchisekansen

banner Invest Online FimR