Monuta Nijmegen

Monuta in regio Nijmegen

Ondernemer worden bij Monuta in regio Nijmegen

Monuta Franchise
Monuta is op zoek naar een ondernemer in de regio Nijmegen.

U neemt voor enkele dagen de praktische zorgen bij nabestaanden weg en bent hen tot steun. De klantrelatie staat voorop, nabestaanden voelen dat zij op u kunnen rekenen. Daarom bent u voor, tijdens en na de uitvaart de steun voor de nabestaanden.

Franchise informatie Monuta

In Nijmegen is Monuta op zoek naar franchisenemers. Het betreft een nieuw te openen vestiging. Monuta heeft op dit moment 59 franchisevestigingen in Nederland. Franchisenemer worden in Nijmegen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Monuta.

De uitvaartondernemer is de spil binnen de formule Monuta. De Monuta ondernemer is in diens regio het gezicht in de markt. U vult het lokaal ondernemerschap in vanuit de achtergrond en gebruiken in de regio. De bewezen franchiseformule van Monuta sluit hier precies op aan. Door intensief, lokaal samen te werken als franchisenemer en franchisegever zijn wij in staat een unieke en succesvolle formule neer te zetten. Een intensieve samenwerking tussen u en ons, waarbij u zich richt op de klant, de uitvaart en de lokale marktbewerking in uw gebied. En u profiteert van de sterke merknaam die Monuta heeft opgebouwd.

Meer over Monuta 

Monuta behoort tot de top drie uitvaartverzorgers in Nederland. Om ons marktaandeel te behouden en te vergroten, werkt Monuta samen met franchisenemers. Als franchisenemer werkt u in een eigen, exclusief werkgebied. Binnen deze regio bent u verantwoordelijk voor de uitvaarten in uw werkgebied.

De stafafdelingen van Monuta faciliteren u zodat u zich kunt concentreren op onze klanten en het realiseren van kwalitatief hoogwaardige uitvaarten. Vrijheid om als franchisenemer zelfstandig te opereren maar wel met het voordeel van een sterke professionele organisatie achter u. Het creëren van kansen om uw onderneming in de markt te zetten is een voortdurende activiteit waarbij u gebruik maakt van de netwerken in uw werkgebied.

Monuta zorgt voor:

  • CRM systeem
  • Uitvaartadministratie
  • Bestaande klantenportefeuille, vanaf de start hebt u dus direct klanten
  • Factoring
  • 24/7 telefonische achtervang
  • Corporate Marketing en ondersteuning in lokale uitvoering
  • Opleidingen
  • Inkoopvoordelen

Ondernemer worden bij Monuta?

Passie en oog voor de medemens, dat kenmerkt de franchisenemer bij Monuta. Maar ook resultaatgerichtheid is een belangrijke eigenschap. U bent sterk in plannen, organiseren en accuraat. Want iedere uitvaart is uniek en vereist maatwerk.

Als ideale kandidaat beschikt u over Hbo-werk- en denkniveau. Ervaring als uitvaartverzorger is een pré, maar niet noodzakelijk. U beschikt lokaal over meerdere netwerken en woont in het werkgebied. U bent van onbesproken gedrag en beschikt over rijbewijs B.

Monuta logo

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Over regio Nijmegen

In de regio Nijmegen wonen er zo’n 232.635 mensen. Hiervan zijn er 49.000 van buitenlandse komaf, oftewel 49000 232635%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van Nijmegen zijn de inwoners verdeeld over 116.375 huishoudens. Hiervan hebben 31.515 kinderen, en 84.865 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in Nijmegen is 2,1.

Tot deze regio behoren de plaatsen Berg en Dal, Beuningen, Heumen en Nijmegen. De grootste plaats in deze regio is Nijmegen. Voornamelijk bekend van de Nijmeegse Vierdaagse. Dis is het grootste jaarlijkse evenement wat Nijmegen kent. De regio staat bekend om ruige natuurgebieden. Belangrijke verkeersaders in deze regio’s zijn de A73, A326 en N324. Verder loopt het Maas-Waalkanaal dwars door deze regio. De regio heeft een toeristisch karakter. Groesbeek is naast Nijmegen ook een grote plaats in de regio. Het dorp staat bekend als het wijndorp van Nederland.

Er zijn naast Monuta ook nog andere franchiseformules waarvoor Nijmegen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Nijmegen.

uitvaart branche informatie

Franchiseformule Monuta valt binnen de branche uitvaart. In de uitvaartbranche verzorgt men de uitvaarten van dierbaren. Denk hierbij ook aan het ontzorgen en begeleiden ervan. Er zijn zowel grote als minder grote spelers actief op de markt. Grote spelers zijn o.a. DELA, Monuta en Yarden. In 2015 hadden deze partijen een gezamenlijke omzet van ruim € 800 miljoen en waren goed voor ruim 40% van alle uitvaarten.

In 1914 vond er voor het eerst in Nederland een crematie plaats. Sindsdien is het aantal crematies flink gestegen, met name in de jaren 70 en 80. In Nederland zie je sinds 2000 meer crematies dan begrafenissen. In 2013 waren van het totaal aantal uitvaarten, 61% een crematie. Volgende de Landelijke Vereniging Crematoria (LVC) zal het crematiepercentage als het absolute aantal crematies verder toenemen. Een van de redenen hiervoor is het prijskaartje. Tussen 2013 en 2014 zijn de grafkosten met ruim 4% gestegen.

Het absolute sterfcijfer zal de komende jaren gestaag toenemen. De groei zal zich naar verwachting doorzetten tot 2045. Daarna zal de groei af gaan nemen. De toename komt als gevolg van de vergrijzing van de ’babyboom generatie’. Waar er in 2015 nog 147.134 sterfgevallen waren, zal dit in 2040 207.000 zijn, met daarna een lichte stijging naar 215.000.

Een trend die je veel terug ziet komen is een milieubewuste uitvaart, ook wel een groene uitvaart genoemd. Men is zich meer bewust van de natuur en willen er een positieve bijdrage aan leveren, ook na de dood.

Bron: CBS, Landelijke Vereniging Crematoria (LCV), uitvaartverzekering.nl

Vestigingen Monuta

Gegevens Nijmegen

Postcode
6500 - 6599
Inwoners
232.635
Huishoudens
116.375

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Monuta