Nedflex Uitzendbureau Valkenburg

Nedflex Uitzendbureau in regio Valkenburg

Ondernemer worden bij Nedflex Uitzendbureau in regio Valkenburg

nedflex
Nedflex Uitzendbureau is op zoek naar een ondernemer in de regio Valkenburg.

Nedflex is een ervaren partner voor flexondernemers. Wij ontzorgen uitzendbureaus, zodat deze zich optimaal kunnen richten op het generen van omzet.

Franchise informatie Nedflex Uitzendbureau

Nedflex Uitzendbureau zoekt naar nieuwe ondernemers in Valkenburg. Op dit moment heeft Nedflex Uitzendbureau 35 franchisevestigingen. Wilt u een eigen Nedflex Uitzendbureau starten in Valkenburg? Lees dan verder!

Nedflex franchise

De flexbranche is booming. Zij is zonder twijfel de grootste groeidrijver van de aantrekkende arbeidsmarkt. Een groot deel van alle nieuwe vacatures wordt ingevuld door uitzend- en payrollkrachten. Binnen deze groeisector is Nedflex franchise is één van de snelst groeiende en meest vernieuwende spelers. 

Nedflex heeft ruim 25 jaar ervaring in de Uitzendbranche en is partner van ca. 40 uitzendondernemers, waarvan een deel als franchisenemer onder onze naam actief is. Binnen die samenwerking zorgen wij ervoor dat uitzendondernemers gewoon kunnen ondernemen. Zij richten zich op het genereren van omzet, wij doen de rest. Dankzij onze ontzorgende manier van werken en onze flexibele opstelling, hebben Koninklijke Horeca Nederland en LTO Arbeidskracht Nedflex geselecteerd als partner. Daarnaast zijn wij topleverancier van RECRON.

Wij zijn lid van de ABU, zijn ISO 9001:2008 gecertificeerd en beschikken over het NEN 4400-1 keurmerk en het SNA- en VCU certificaat. Hiermee tonen wij aan dat wij voldoen aan de strikte kwaliteitseisen en gedragsregels van de bond, dat wij veilig en juridisch correct werken en dat wij optimaal inspelen op de wensen van onze klanten.

Til uw onderneming naar een hoger plan

Overweegt u te beginnen als uitzendondernemer? Dan bieden wij u de gelegenheid om een vliegende start te maken. Bent u al actief in de branche? Dan helpen wij u om uw onderneming naar een hoger plan kunnen tillen. Partners van Nedflex profiteren van onze ontzorgende backofficeondersteuning, onze naamsbekendheid en kennis. Als franchisenemer van Nedflex hoeft u niet te investeren en kunt zich volledig richten op het plaatsen van zoveel mogelijk mensen – en dus op het maken van winst. Wij verzorgen de backoffice, u op kansen in de branche en informeren u doorlopend over belangrijke wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving.

“Wat is de meerwaarde van Nedflex? Wat krijg ik bij Nedflex, dat ik niet bij een andere organisatie krijg?”. Een terechte vraag. Onze extra’s:

 • Juridische ondersteuning
 • Marketing support
 • Vakinhoudelijke training (ARTRA)
 • Deelname aan workshops en seminars
 • Uw marge 100% voorgefinancierd
 • Presentatiemateriaal (gevelreclame, logo, briefpapier, visitekaartjes, brochure)

Nedflex franchise als partner

Wie kiest voor samenwerking met Nedflex franchise, kiest voor een partnerschap. Als partner denken wij met u mee. We geven u gevraagd en ongevraagd advies over de flexbranche, arbeidsrecht en marketingvraagstukken. Ook verbinden wij onze 35+ partners graag met elkaar en betrekken we hen waar mogelijk bij initiatieven die wij, al dan niet in samenwerking met de brancheverenigingen waarvan wij partner zijn, ontplooien.

De samenwerking in een notendop:

 • Via Nedflex bent u volledig gecertificeerd ABU-lid
 • U zendt uit onder een gevestigde naam
 • Correct debiteurenbeheer
 • Lonen per week of vierwekelijks voorgefinancierd
 • Geen risico’s m.b.t. juridisch werkgeverschap (fase A, B én C)
 • Zeer lage factoren door collectieve verzekeringen en lage premies
 • Uw winst direct inzichtelijk en wekelijks voorgefinancierd

Payrolling

Sinds kort is het ook mogelijk om deze populaire en ontzorgende HRdienstverlening aan de man te brengen als franchiser van Nedflex. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Nedflex franchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over regio Valkenburg

Valkenburg is een regio met ongeveer 100.040 inwoners. 17.595 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 44.515 huishoudens met kinderen, en 29.355 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 44.515 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Valkenburg is 2,3. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio heeft een sterk toeristisch karakter. Met name Valkenburg trekt jaarlijks veel toeristen. De stad biedt diverse toeristische attracties, waaronder diverse grotten en de Amstel Gold Race en telt veel horecavoorzieningen. De grootste plaats binnen de regio is Landgraaf. Landgraaf telt diverse winkelcentra met een ruim winkelaanbod. De rest van de dorpjes binnen de regio bieden een buurtcentrum voor de dagelijkse boodschappen. De regio is goed bereikbaar via de A79, de N590 en de N595.

Er zijn naast Nedflex Uitzendbureau ook nog andere franchiseformules waarvoor Valkenburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Valkenburg.

arbeidsbemiddeling & uitzendbureau branche informatie

Franchiseformule Nedflex Uitzendbureau valt binnen de branche arbeidsbemiddeling & uitzendbureau. Uitzendbureaus zijn intermediairs actief op de arbeidsmarkt. Ze bemiddelen tussen werkzoekenden en bedrijven die al dan niet tijdelijk werknemers willen inlenen om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Vaak hebben uitzendbureaus ook meerdere diensten in huis, zoals payroll en het geven van HR advies. Bekende spelers in deze branche zijn Olympia Uitzendbureau, Payper en In Person. De laatste jaren zie je ook steeds meer uitzendbureaus gespecialiseerd op een vakgebied, zoals Happy Nurse. Zij richten zich bijvoorbeeld alleen op de zorg.

Verwacht wordt dat de uitzendbranche het komende jaar een groei van 5% zal maken. In de eerste weken van 2016 zijn door de ABU, de branchevereniging voor uitzendondernemingen, stijgende cijfers gemeten in het aantal uitzenduren en omzet. In de eerste helft van 2016 is het beschikbaar aantal werkuren met 10% gestegen. De omzet was gemiddeld 12% gestegen ten opzichte van de eerste helft van 2015.

De prognose van de komende 3 tot 5 jaar is volgens de Rabobank gematigd positief. De bank verwacht dat de uitzendmarkt door verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt en de verder aantrekkende economie zal groeien. Naast het aantal uitzendkrachten en gedetacheerden, zal in de komende jaren ook het aantal tijdelijke contracten en zzp’ers toenemen.

De aantrekkelijkheid van het inhuren van flexibele krachten is onder andere afhankelijk van wetgeving. Door de Wet Werk en Zekerheid, die 1 juli 2015 is ingegaan, is er bijvoorbeeld al gezorgd dat flexmedewerkers en vaste medewerkers dezelfde ontslagbescherming hebben.

Ook is de politiek bezig met een wetsvoorstel waarbij andere ongelijkheden als salaris, pensioenen en scholingsmogelijkheden verdwijnen. De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), verwacht dat payroll met invoering van deze wet vrijwel onmogelijk wordt. De bond geeft ook aan dat het toepassen van het pensioen voor de opdrachtgever voor veel administratie gaat zorgen omdat veel payrollondernemingen veel verschillende opdrachtgevers hebben.

Bron: Delta Lloyd, Rabobank, CBS, ABU, NBBU

Vestigingen Nedflex Uitzendbureau

Gegevens Valkenburg

Postcode
6300 - 6399
Inwoners
100.040
Huishoudens
44.515

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Nedflex Uitzendbureau