in regio Valkenburg

Ondernemer worden bij in regio Valkenburg

is op zoek naar een ondernemer in de regio Valkenburg.

Over regio Valkenburg

Valkenburg is een regio met ongeveer 100.040 inwoners. 17.595 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 44.515 huishoudens met kinderen, en 29.355 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 44.515 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Valkenburg is 2,3. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio heeft een sterk toeristisch karakter. Met name Valkenburg trekt jaarlijks veel toeristen. De stad biedt diverse toeristische attracties, waaronder diverse grotten en de Amstel Gold Race en telt veel horecavoorzieningen. De grootste plaats binnen de regio is Landgraaf. Landgraaf telt diverse winkelcentra met een ruim winkelaanbod. De rest van de dorpjes binnen de regio bieden een buurtcentrum voor de dagelijkse boodschappen. De regio is goed bereikbaar via de A79, de N590 en de N595.

Er zijn naast ook nog andere franchiseformules waarvoor Valkenburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Valkenburg.

branche informatie

Delen:

Vestigingen

Gegevens Valkenburg

Postcode
6300 - 6399
Inwoners
100.040
Huishoudens
44.515

Franchisekansen

banner Invest Online FimR