in regio Zaltbommel-Oss

Ondernemer worden bij in regio Zaltbommel-Oss

is op zoek naar een ondernemer in de regio Zaltbommel-Oss.

Over regio Zaltbommel-Oss

Zaltbommel-Oss is een regio met ongeveer 183.815 inwoners. 22.635 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 74.495 huishoudens met kinderen, en 44.365 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 74.495 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Zaltbommel-Oss is 2,6. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio is grotendeels aan de Waal gelegen. De vestingstad Zaltbommel is de grootste stad binnen de regio en biedt een grote diversiteit aan winkel- en horecavoorzieningen. Zaltbommel was van oudsher een Hanzestad, met name de handel in zout was hier belangrijk. In de rest van de regio zijn diverse buurt- en winkelcentra te vinden met zowel grote winkelketens als kleine speciaalzaken. De regio is goed bereikbaar via de A2 en de N322.

Er zijn naast ook nog andere franchiseformules waarvoor Zaltbommel-Oss interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zaltbommel-Oss.

branche informatie

Delen:

Vestigingen

Gegevens Zaltbommel-Oss

Postcode
5300 - 5399
Inwoners
183.815
Huishoudens
74.495

Franchisekansen

banner Invest Online FimR