Franchisebeurs Onderneem ‘t!

bakker-bart-franchisebeurs-2016

Elk jaar wordt Onderneem ‘t!, dé franchisebeurs van Nederland, rond de maand april gehouden. In 2019 vindt de beurs op donderdag 4 en vrijdag 5 april plaats. Onderneem ‘t! is de plek voor franchisend Nederland. De beurs duurt twee dagen, waar bezoekers in contact kunnen komen met franchiseformules en specialisten op het gebied van franchise. De beurs wordt in 2019 gehouden bij Hart van Holland Nijkerk.

Standhouders

Elk jaar heeft de franchisebeurs een ruim aanbod aan standhouders. Dit zijn met name franchiseformules die op zoek zijn naar franchisenemers, maar ook specialisten in franchise. Standhouders van voorgaande jaren waren o.a. Bakker Bart, New York Pizza, PerfumArte, Jamin, Natuurwinkel, Papa John’s, Intersport, Hubo, Multimate, Kaldi koffie & thee, Kwalitaria, Mitra, ChipsAway, eismann, Optie1, Doppio espresso, FEBO, Kwalitaria, Johnny’s Burgers co., WOK&, Right at Home, Taco Mundo en Straetus incasso. Enkele specialisten in franchise: ABN AMRO, Ludwig & Van Dam advocaten, LXA The Law Firm, SuperGarant Zorg & Verzekeringen, Kampert Nauta en Capital Circle.

Thema’s

De franchisebeurs wordt opgedeeld in 4 thema’s. Elk thema wordt ingeleid door een specialist die in een korte tijd een introductie geeft. Na de introductie volgt een paneldiscussie met 3 franchisegevers. Zo was in 2018 de donderdag opgedeeld in ‘Franchise in food’ en ‘Bedrijfsfinanciering’. Op de vrijdag waren de thema’s ‘Franchise in dienstverlening’ en ‘Franchise en internet’.

Seminars

Naast de thematische aanpak, worden er tijdens de franchisebeurs ook seminars gehouden door de standhouders. Denk bijvoorbeeld aan presentaties van o.a. New York Pizza, Specsavers en Intersport. Op deze manier kan de bezoeker op een laagdrempelige manier informatie opdoen over de franchiseformules, trends binnen franchise en kunnen ze in één dag alle benodigde informatie opdoen.

Doelgroep

De franchisebeurs is uitermate geschikt voor mensen die zich aan het oriënteren zijn op het gebied van franchise, dit is dan ook de belangrijkste doelgroep van de beurs. Maar ook voor bestaande franchisenemers die door middel van kennisoverdracht hun onderneming willen verbeteren of wellicht willen kijken voor multi-franchisen. Ook voor franchisegevers is de beurs geschikt om te bezoeken. Tijdens de beurs worden kleine evenementen georganiseerd, speciaal voor deze doelgroep.

Kortom: franchisebeurs Onderneem ‘t! is dé plek om in een prettige en laagdrempelige setting informatie op te doen. Houd onze nieuwsbrief, social media als Facebook en Twitter en onze agenda in de nieuwsbrief goed in de gaten voor meer informatie over de nieuwe editie van de beurs.

Enthousiast geworden?

Hebt u interesse om deel te nemen aan de franchisebeurs? Of hebt u een algemene vraag over de beurs? Neem dan contact met ons op, door te bellen naar (055) 8200 226 of spreek ons even aan in de chat (op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 – 17:00 uur).

 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3