Franchisebeurs Onderneem ‘t!

 English version

 

Hebt u interesse om deel te nemen aan de franchisebeurs? Of hebt u een algemene vraag over de beurs? Neem dan contact met ons op, door te bellen naar (055) 8200 226 of onderstaand formulier in te vullen. Wilt u de franchisebeurs bezoeken? Vraag dan via deze pagina uw gratis entreekaart(en) aan.

Ontvang meer informatie

Onderneem ‘t!, dé franchisebeurs van Nederland, vindt in 2021 plaats op donderdag 23 en vrijdag 24 september. Onderneem ‘t! is de plek voor franchisend Nederland. De beurs duurt twee dagen, waar bezoekers in contact kunnen komen met franchiseformules en specialisten op het gebied van franchise. De beurs wordt in 2021 wederom gehouden bij Hart van Holland in Nijkerk.

Standhouders

Elk jaar heeft de franchisebeurs een ruim aanbod aan standhouders. Dit zijn met name franchiseformules die op zoek zijn naar franchisenemers, maar ook specialisten in franchise. Standhouders zijn o.a. 30ml Coffee & Food, Abeos, Bakkertje Bol, Budget Home Store, Cijfermeester, De Beren, De Pizzabakkers, FEBO, fit20, Fortune Coffee, HiFi Klubben, Husse, InXpress, Johnny’s Burger, Kwalitaria, Mitra, NR1 Webshops, Optie1, Regus, Specsavers, Straetus Incasso, Taco Mundo, Trendhopper, ViaViela en World Options. Enkele specialisten in franchise die op de beurs aanwezig zijn: Digihero, Fort Advocaten, Ludwig & Van Dam advocaten, LXA The Law Firm en Rosecure.

Seminars

Tijdens de franchisebeurs worden ook seminars gehouden door de standhouders. Op deze manier kan de bezoeker op een laagdrempelige manier informatie opdoen over de franchiseformules, trends binnen franchise en kunnen ze in één dag alle benodigde informatie opdoen.

Doelgroep

De franchisebeurs is uitermate geschikt voor mensen die zich aan het oriënteren zijn op het gebied van franchise, dit is dan ook de belangrijkste doelgroep van de beurs. Maar ook voor bestaande franchisenemers die door middel van kennisoverdracht hun onderneming willen verbeteren of wellicht willen kijken voor multi-franchisen. Ook voor franchisegevers is de beurs geschikt om te bezoeken. Tijdens de beurs worden kleine evenementen georganiseerd, speciaal voor deze doelgroep.

Kortom: franchisebeurs Onderneem ‘t! is dé plek om in een prettige en laagdrempelige setting informatie op te doen. Houd onze nieuwsbrief, social media als Facebook en Twitter en onze agenda in de nieuwsbrief goed in de gaten voor meer informatie over de nieuwe editie van de beurs.