Franchisebeurs Onderneem ‘t!

 English version

Elk jaar wordt Onderneem ‘t!, dé franchisebeurs van Nederland, rond de maand april gehouden. In 2020 vindt de beurs op donderdag 24 en vrijdag 25 september plaats. Onderneem ‘t! is de plek voor franchisend Nederland. De beurs duurt twee dagen, waar bezoekers in contact kunnen komen met franchiseformules en specialisten op het gebied van franchise. De beurs wordt in 2020 wederom gehouden bij Hart van Holland in Nijkerk.

Standhouders

Elk jaar heeft de franchisebeurs een ruim aanbod aan standhouders. Dit zijn met name franchiseformules die op zoek zijn naar franchisenemers, maar ook specialisten in franchise. Standhouders van voorgaande jaren waren o.a. Subway, Coffee FellowsBakker Bart, New York PizzaJamin, Papa John’s, eismann, kippie, De PizzabakkersIntersport, Fortune Coffee, HuboKaldi koffie & thee, Kwalitaria, Mitra, ChipsAway, eismann, Optie1, Doppio espresso, FEBO, Kwalitaria, Johnny’s Burgers co., WOK&, Right at Home, Taco Mundo, 1. TubzEurope, De Beren, Specsavers, Bailine, Mail Boxes Etc. en Straetus incasso. Enkele specialisten in franchise: ABN AMRO, Ludwig & Van Dam advocaten, LXA The Law Firm, SuperGarant Zorg & Verzekeringen en Capital Circle.

Seminars

Tijdens de franchisebeurs worden ook seminars gehouden door de standhouders. Op deze manier kan de bezoeker op een laagdrempelige manier informatie opdoen over de franchiseformules, trends binnen franchise en kunnen ze in één dag alle benodigde informatie opdoen.

Doelgroep

De franchisebeurs is uitermate geschikt voor mensen die zich aan het oriënteren zijn op het gebied van franchise, dit is dan ook de belangrijkste doelgroep van de beurs. Maar ook voor bestaande franchisenemers die door middel van kennisoverdracht hun onderneming willen verbeteren of wellicht willen kijken voor multi-franchisen. Ook voor franchisegevers is de beurs geschikt om te bezoeken. Tijdens de beurs worden kleine evenementen georganiseerd, speciaal voor deze doelgroep.

Kortom: franchisebeurs Onderneem ‘t! is dé plek om in een prettige en laagdrempelige setting informatie op te doen. Houd onze nieuwsbrief, social media als Facebook en Twitter en onze agenda in de nieuwsbrief goed in de gaten voor meer informatie over de nieuwe editie van de beurs.

Enthousiast geworden?

Hebt u interesse om deel te nemen aan de franchisebeurs? Of hebt u een algemene vraag over de beurs? Neem dan contact met ons op, door te bellen naar (055) 8200 226 of klik op onderstaande knop.

skyscraper-banner-website