Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

1.400 Shell-snellaadplaatsen bij GAMMA en Karwei

In 2022 beginnen Shell en Intergamma met de bouw van 1.400 snellaadplaatsen bij 380 bouwmarkten van Intergamma in Nederland en België. Klanten die met een elektrisch voertuig komen kunnen genieten van het gemak om de auto op te laden terwijl er inkopen worden gedaan. Door een goede ligging van het winkelnetwerk van GAMMA en Karwei is het mogelijk dat er binnen 10 minuten een bouwmarkt is met een snellader.

“Met deze samenwerking voegen we weer een nieuwe en bovendien duurzame service toe aan ons klantaanbod. Onze klanten nemen steeds vaker duurzaamheid als uitgangspunt in hun aankoopbeslissing. Daarin komen wij hen zo goed mogelijk tegemoet met ons bouwmarktassortiment, maar binnenkort dus ook met onze snellaadplaatsen. Het maakt ons trots dat we met ons wijdvertakte netwerk van bouwmarkten in Nederland en België snelladen bereikbaar kunnen maken voor iedereen,” aldus Harm-Jan Stoter CEO Intergamma.

“Onze klanten zoeken steeds vaker het gemak van opladen op een bestemming waar ze toch al geregeld komen. Met 380 GAMMA en Karwei bouwmarkten is er bijna altijd een Shell Recharge snellader binnen 10 minuten bereikbaar. Hierdoor versterkt Shell zijn positie als een van de grootste aanbieders van snelladers in Nederland. Met deze samenwerking wil Shell een aanjager zijn van elektrisch autorijden door de overstap nog eenvoudiger en aantrekkelijker maken,” aldus Marjan van Loon president-directeur Shell Nederland.

×