1 oktober a.s. : 14e editie van Het Nationale Franchise Congres

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Donderdagmiddag 1 oktober a.s. is het weer zover. De 14e editie van Het Nationale Franchise Congres staat dan weer op de agenda. Het franchisecongres heeft als centrale thema ‘Één voor allen, allen voor één’ en wordt in het hoofdkantoor van ABN AMRO te Amsterdam gehouden.

Nieuw onderdeel van het congres dit jaar is het Lagerhuis Debat. Tijdens dit debat, onder leiding van Nederlands debat kampioen Gijs Weenink, gaat u namelijk met andere franchisegevers in debat over franchise gerelateerde vraagstukken. Er zijn twee sprekers: Kees Seip, directeur van De Hypotheker zal vertellen hoe u als franchisegever de franchisenemers mee kunt nemen in het transformatieproces van uw formule. Justin Goes, verantwoordelijk voor 550 Subway restaurants, zal u o.a. vertellen over de juiste werkwijze hoe saamhorigheid in de, soms harde, organisatie behouden kan blijven.

“Na deze inspirerende verhalen van beide mannen, kunnen de deelnemers met elkaar in gesprek in de ronde tafeldiscussies. Elke tafel heeft zijn eigen thema. Voorbeelden van thema’s zijn ‘Is uw conditiestelsel eerlijk?’, ‘Heeft uw formule over vijf jaar bestaansrecht?’ en ook de Nederlandse Franchise Code wordt uitgebreid besproken,” aldus organisator Tom Barten. Het franchisecongres wordt vervolgens afgesloten met een netwerkborrel.

Deelname aan het franchisecongres is uitsluitend voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

 

Sponsors franchise congres

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.