Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

10 jaar franchise: Spare Rib Express Amstelveen

Precies 10 jaar geleden startte franchisenemer Fred Wurtz in regio Amstelveen als franchisenemer bij Spare Rib Express. Op 1 maart 2011 werden de eerste maaltijden bezorgd, toen zelfs nog in de oude look-and-feel van de formule.

Door de jaren heen is de hoeveelheid klanten meer dan verdubbeld. Fred is zeer content over de afgelopen tijd: “In die 10 jaar hebben we van dit project een succes gemaakt. Ieder jaar een stapje hoger, mede mogelijk gemaakt door het gedreven personeel. Wij hebben ze alle jaren kunnen motiveren en wat hebben zij zich altijd voor 100% ingezet. Zij waren allemaal de bouwstenen van dit succes. Dat is onze kracht en wat dit werk zo leuk maakt.”

“Ook niet te vergeten, de franchise organisatie. Zij hebben alle jaren de juiste lijnen uitgezet, je veel vrijheid gegeven en hierdoor ook bijgedragen aan dit succes”, aldus Fred.

Naast de individuele groei kent de franchiseformule zelf een ruime verdubbeling van het aantal bezorgrestaurants. In 2011 kende de keten totaal 30 locaties, nu 10 jaar verder zijn dat er 71 met diverse openingen in de planning.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Spare Rib Express![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×