Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Terugblik op 10 jaar InXpress in Nederland

InXpress is wereldwijd actief in 14 landen en inmiddels in Nederland 10 jaar een succesformule. Net als in alle InXpress-landen, van de USA tot Korea en van de het Verenigd Koninkrijk tot Zuid-Afrika, zijn ook Nederlandse mkb-ondernemers erg tevreden met de logistieke oplossingen die franchisenemers van InXpress hen bieden. Onder het motto ‘tijd, geld en gedoe besparen’ zijn inmiddels 18 regio’s bemand en verdienen de franchiseondernemers een hele mooie boterham. Ook tijdens de coronacrisis en in het sombere jaar 2022 is InXpress flink gegroeid. “We gaan ook dit jaar weer volop onze kansen grijpen, onze mensen trainen en coachen en proberen nog een paar nieuwe regio’s toe te voegen”, aldus Managing Director Frank Fontein. “Zeker in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de provincies Limburg en Zeeland liggen de kansen voor nieuwe franchisers. Uiteindelijk willen we de grootste worden in Nederland, net zoals we dat in Engeland al zijn.”

Tijdens de coronapandemie in 2020 en 2021 maakte InXpress stevige groei door. Als kers op de taart beloonde de British Franchise Association InXpress met twee prestigieuze prijzen: de Global Franchise Champion en Best White Collar Franchise. “Dit is een bekroning van meer dan 20 jaar hard werken om vele honderden franchisers in 14 landen succesvol te maken”, vindt Managing Director Frank Fontein.

InXpress viel in de Verenigde Staten al een paar keer in de prijzen bij de jaarlijkse uitreiking van de Franchise Awards. Ook in het Verenigd Koninkrijk beloonde de British Franchise Association de professionele werkwijze van InXpress met de verkiezing tot Global Franchise Champion en Best White Collar Franchise. “We zijn al vele malen gekopieerd, maar InXpress blijft toch het bedrijf dat steeds een stap vooruit loopt”, zegt Fontein. “Compleet vernieuwde software, perfecte contacten en contracten met de beste vervoerders en training op het hoogste niveau maken van bijna elke InXpress-onderneming een succes.”

Toen Frank Fontein 10 jaar geleden de masterfranchise van InXpress voor Nederland begon, kon hij nog niet vermoeden dat de formule in 2023 hard op weg zou zijn de grootste reseller van logistieke diensten te worden. “In Nederland en is er ruimte voor groei naar bijna 40 franchises. In Engeland hebben we meer dan 100 franchises en staan ze in de rij om een regio te bemachtigen”, vertelt Jos Nefkens, een van de eerste franchisenemers in Nederland en mededirecteur van InXpress Nederland. “Het stipje aan de horizon voor ons is om marktleider te worden, dus we gaan er de komende jaren volle bak tegenaan!”

Ontvang gratis meer informatie over InXpress

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

InXpress

×