Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

100%voetbal richt zich op internationale groei

Sportwinkelketen 100%voetbal gaat zich richten op internationale groei. Daarvoor is er een naamswijziging en nieuwe huisstijl doorgevoerd. Voortaan gaat 100%voetbal door het leven als 100% Football. Dit maakte de retailer voorafgaand aan de wedstrijd Ajax-PSV bekend in de Johan Cruyff Arena.

De vestigingen in Amsterdam en Utrecht krijgen als eerst te maken met de wijzigingen en worden volgende week als eerste vernieuwd. De komende zomer zullen ook de overige 22 vestigingen volgen en van de nieuwe huisstijl worden voorzien. Nog dit jaar zal er ook een vestiging geopend worden in Brussel. De internationale ambities worden ondersteund met de nieuwe slogan ‘Only with 100%, there will be victory’.

100% Football is aangesloten bij inkoopcombinatie Euretco. “Dat zit met Intersport in 56 landen. Daarmee hebben wij een goede springplank’’, zegt Van den Belt tegen de Stentor. “Ook Euretco is enthousiast, want als keten die honderd procent in voetbal doet zijn wij vrij uniek in de wereld. Op kleine schaal zie je her en der wel wat plukjes voetbalwinkels, maar niet op zo grote schaal als wij. Dat betekent dat er nog heel veel ruimte voor ons is.’’

100% Football wil zich in de toekomst ook breder profileren binnen het voetbal. Er zal geïnvesteerd worden in eSports, een performance programma voor voetbaltrainers en een platform voor vrouwenvoetbal.

×