14 nieuwe Jumbo-vestigingen geopend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Afgelopen maand heeft Jumbo 14 nieuwe winkels geopend in Nederland. De formule blijft sterk groeien en heeft nu 373 vestigingen. De nieuwe vestigingen zijn onderdeel van de integratie van de circa 300 C1000-winkels in de Jumbo-formule.

Voor het transformeren van de winkel sluit de C1000 voor twee weken zijn deuren. Als hierna de Jumbo opent, is de winkel stevig aangepast. De versafdeling is uitgebreid met meer brood, groenten, fruit, kaas en vleeswaren. De winkel zal gaan werken volgens de 7 zekerheden die Jumbo hanteert. Dit resulteert onder andere in een laagste-prijs-garantie voor alle producten.

Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten is trots op de komst van de nieuwe winkels: “Dankzij de succesvolle integratie met C1000 kunnen we nog meer mensen kennis laten maken met de unieke Jumbo formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. In oktober zijn er maar liefst 14 nieuwe winkels geopend. In deze winkels verrijken we de Jumbo-formule met de beste elementen van C1000. Klanten kunnen zo profiteren van de kracht van beide formules in één winkel.”

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website