14e opening van Athlete’s Foot store volgens Sport with Style-concept

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

The Athlete's Foot Den Haag franchise interieur

In Den Haag vond afgelopen donderdag 25 februari de opening van de veertiende The Athlete’s Foot store met het nieuwe winkelconcept Sport with Style plaats. De vestiging wordt geëxploiteerd door Jamal Agbar, voorheen in het bezit van twee COACH-vestigingen.

“Ik ben apetrots op de nieuwe winkel en heb er hoge verwachtingen van. We zitten op een goede locatie met veel traffic, de modieuze en trendy collectie is super, mijn team staat te trappelen en The Athlete’s Foot met het nieuwe concept staat stevig op de kaart,” aldus Agbar. Bij het nieuwe concept kunnen klanten onder meer terecht voor sneakers van Nike, adidas, Converse, New Balance, Vans, ASICS, Reebok, Puma, sport lifestyle kleding en een breed aanbod bijpassende accessoires.

Door het grote assortiment wordt er een brede doelgroep aangesproken. Dit is ook terug te zien in de toename van het aantal vestigingen. “The Athlete’s Foot blijft groeien, zowel internationaal als in Nederland conform onze gezonde en kwalitatieve groeistrategie,” aldus Jos van der Wolk, directeur The Athlete’s Foot Nederland.

 

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • MCD

    Weten jullie wel dat athlete’s foot, voetschimmel of zwemmerseczeem betekent… Niet zo gelukkig gekozen naam.
    Ik had er meteen die associatie mee. Maar goed, de meeste Nederlanders zullen de term niet kennen…

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website