17e franchise store voor Douglas

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

douglas franchise

Franchiseformule Douglas opent september 2017 de deuren van een nieuwe winkel aan de Voorstraat 15a te Katwijk aan Zee.

Het ondernemerskoppel Parlevliet gaat deze store runnen. De heer Parlevliet vertelt: “De naamsbekendheid van Douglas, de professionele organisatie en harde franchise formule spreekt ons erg aan. Hierdoor kunnen we de Katwijkse markt nog optimaler bedienen en biedt Douglas ons de springplank naar een nog succesvollere parfumerie voor nu en in de toekomst”.

Het koppel is al een aantal jaar actief als Mooi ondernemer, maar maakt in september de overstap naar Douglas. De winkel zal een metamorfose ondergaan en de bekende Douglas merken zullen aan het assortiment worden toegevoegd.

Douglas is ook enthousiast over de aansluiting van de heer en mevrouw Parlevliet.  “Dhr. en mevr. Parlevliet zijn sinds 2004 actief ondernemer in Katwijk aan Zee. Hun passie voor dienstverlening, kennis en professionaliteit passen naadloos in de Douglas formule. We zijn dan ook trots om te melden dat dhr. en mevr. Parlevliet, eigenaren van parfumerie Mooi uit Katwijk, zich als franchisenemer aan Douglas hebben verbonden”, aldus een woordvoerder van de parfumerieformule.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.