2010 goed jaar voor Yarden

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Yarden

Yarden uitvaartorganisatie heeft in 2010 een postief resultaat behaald van 10,9 miljoen euro. Yarden verzorgde 13.768 uitvaarten waarmee het marktaandeel licht steeg naar 10,2% van het landelijk aantal uitvaarten in 2010. In verzorgde crematies bleef Yarden met bijna 26.000 crematies en een marktaandeel van 32% marktleider.

Verzekeringen kende in 2010 een goed jaar in de verkoop van verzekeringen. Het verzekerd kapitaal steeg naar meer dan 3,4 miljard euro. Per saldo werd een positief resultaat behaald van 10,9 miljoen euro, een stijging van ruim 60 procent ten opzichte van 2009.

Peter van Wageningen, directievoorzitter: “Door de maatregelen die wij de afgelopen jaren hebben genomen, is de solvabiliteit goed en is Yarden op eigen kracht gezond gebleven. Yarden heeft een goed jaar achter de rug. Ook het aantal verzorgde uitvaarten groeide licht. Dat is vooral het gevolg van de strategische keuze om uitvaarten van verzekerden zoveel mogelijk in eigen beheer uit te voeren. Ook groeide het aantal franchisenemers in 2010 naar 15. Inmiddels zijn reeds 18 franchiseovereenkomsten bij Yarden getekend. Daarmee kan Yarden haar dienstverlening steeds beter aanbieden aan klanten buiten de eigen directe verzorgingsgebieden. Ook is er meer ledenvoordeel uitgekeerd dan vorig jaar. De samenwerking met Yarden Vereniging is in 2010 verder geïntensiveerd. In 2010 is Yarden ook begonnen met het compleet restylen van de crematoria door middel van het concept Feeling Environment. Deze term is afgeleid van de term Healing Environment. Dit houdt in dat de omgeving van het crematorium aansluit op de emoties van de bezoekers.”

dinsdag 24 mei 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise