Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

21% omzetstijging World Options

World Options, de franchiseformule gespecialiseerd in verzending van nationale en internationale pakketten, groeit ondanks de COVID impact flink door. Het eerste kwartaal van dit jaar heeft het bedrijf een omzetstijging van maar liefst 21% gerealiseerd in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar – voor het begin van COVID.

De markt is veranderd. Daar past een andere oplossing bij. Dat scheelt tijd, gemak en geld volgens directeur World Options Dirk Kruisinga: “Bij World Options heeft de cliënt één contactpersoon en het systeem selecteert de meest optimale wijze van verzending. Meer gemak tegen minder kosten”, aldus franchisegever Dirk Kruisinga. “De afgelopen vijf jaar zijn wij steeds gegroeid maar nu is mede door corona een extra versnelling ingezet”.

Volgens Kruisinga stappen steeds meer bedrijven over omdat bij iedere verzending weer een andere ideale oplossing past, afhankelijk van bestemming, de waarde omvang, urgentie en gewicht. “Praktijk is dat veel bedrijven alles laten verzorgen door DHL of PostNL. Alles neerleggen bij één verzender betekent niet alleen extra verzendkosten, maar kan ook forse vertraging opleveren. Steeds meer bedrijven komen daar nu achter en stappen over op onze service.”

Een interessante groeimarkt voor World Options is de toename van het aantal webshops. Voor de meeste van deze webshops is het niet efficiënt om zelf de warehousing en handling te verzorgen. Dit kan World Options overnemen. Kruisinga: “Fulfilment is inderdaad een sterk groeiende activiteit van ons. Het sluit precies aan op onze core business.”

Om aan de vraag uit de markt te voldoen zoekt World Options nog voor diverse regio’s in Nederland naar ondernemers. Ook interesse? Klik dan hier om vrijblijvend nadere informatie aan te vragen.

[box]Ontvang vrijblijvend meer franchise informatie over World Options![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×