Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

22 jaar en nu al drie New York Pizza vestigingen

Brian Paltan startte op 19-jarige leeftijd als franchisenemer bij New York Pizza en opende in maart 2016 zijn eigen vestiging in Hellevoetsluis . Na één jaar ondervonden te hebben hoe het is om franchisenemer te zijn was hij klaar voor zijn 2e vestiging. In maart 2017 opende Paltan zijn 2e vestiging in Papendrecht en nu één jaar later heeft hij zijn 3e vestiging geopend, wéér in de maand maart, dit keer in Maassluis.

Op 23 maart jl. was het zover. De 22-jarige franchisenemer opende zijn 3e vestiging in Maassluis. “Inmiddels is hij alweer 3 jaar ‘part of the NYP-family’. Door zijn mega inzet en zijn ondernemende persoonlijkheid heeft hij dit imperium samen met zijn vader opgebouwd. Het is een jongensdroom die hij aan het waarmaken is en met Brian hebben wij een top ondernemer in huis.”, aldus franchiserecruiter William Witvoet, New York Pizza.

Heb jij ook de inzet en ondernemende persoonlijkheid waarnaar wij op zoek zijn. Klik dan hier voor meer informatie en kom in contact met New York Pizza.

×