Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

23e fit20-studio in Hattem

Op 2 januari 2014 opent fit20 de 23e studio: fit20 Hattem. De studio bevindt zich in het clubhuis van Golfclub Dutch Golf, midden in de natuur van de Noordoost-Veluwe, bij Hanzestad Hattem. Dit wordt voor fit20 de 2de ‘shop-in-shop’-locatie: na de vestiging in Venray bij sportcentrum Laco, is fit20 nu dus bij een bestaande Golfclub vertegenwoordigd.

Luc Reuters, eigenaar en personal trainer van fit20 Hattem,  werkte al als personal trainer bij verschillende fit20 vestigingen. Toen hij kans kreeg om een eigen studio te openen greep hij die met beide handen aan.

fit in 20 minuten per week

fit20 is een sterk groeiende personal trainingformule. Klanten worden in 20 minuten per week, onder persoonlijke begeleiding op afspraak intensief getraind. Dit zonder te hoeven omkleden, want de ruimte is airco gekoeld waardoor je niet zweet. Door de effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare resultaten te komen. De formule is van plan nog door te groeien naar minimaal 60 vestigingen.