Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

24 Indoor neemt Street Jump over

24 Indoor, het moederbedrijf van franchiseformule Monkey Town heeft op 4 december jl. Street Jump overgenomen. Street Jump is een franchiseformule van indoor trampolineparken.

Street Jump trampolineparken heeft een hele brede doelgroep: jong en oud, ervaren en onervaren jumpers, iedereen is welkom. Street Jump wordt vaak gebruikt voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, familiefeesten of klassenfeesten, daar zijn speciale arrangementen voor.

De al bestaande trampolineparken in Warmond, Heerlen en Diemen worden heropent onder de naam Street Jump. Met de al negen trampolineparten van Street Jump komt het totaal aantal vestigingen uit op twaalf. Street Jump is daarmee in één keer marktleider in Nederland. Street Jump is ook over de grens actief en verwacht op korte termijn trampolineparken te openen in België en Portugal.

Joris Naalden, algemeen directeur Monkey Town Group: “De indoor trampolineparken en franchise activiteiten van Street Jump vormen een logische combinatie met de indoor speeltuinen en franchiseactiviteiten van Monkey Town. Veel franchisenemers van Street Jump zijn ook franchisenemer van Monkey Town en daarmee een bekend gezicht voor 24 Indoor. Met ons brede leisure netwerk en onze kennis en ervaring als operator én franchisegever verwachten wij Street Jump een groei- en kwaliteitsimpuls te kunnen geven.”

Daarnaast opent Street Jump nog dit jaar haar eerste zogenaamde “air park”: een groot, avontuurlijk springkussenconcept dat nieuw is in de Nederlandse markt en waarop verschillende doelgroepen helemaal los kunnen gaan met allerhande sprongen en af te leggen trajecten. Peter van Wijk, eigenaar van 24 Indoor: “De overname van Street Jump past in onze Europese expansiestrategie om lokaal en betaalbaar indoor vermaak en een dag vol beleving bereikbaar te maken voor een breed publiek. 24 Indoor verstevigt hiermee haar positie als marktleider voor indoor leisure in Nederland en breidt haar Europese activiteiten uit”.

Joris Naalden neemt als franchise directeur van Street Jump samen met eigenaar Peter van Wijk de algemene management- en expansietaken op zich. Voormalig Street Jump eigenaren Jeroen Bruin en Jeroen Delmeé blijven beiden betrokken bij Street Jump op het gebied van formule management en expansie en als franchisenemers van Street Jump Haarlem en Veldhoven. Oud-eigenaar Edwin Groot blijft niet operationeel betrokken bij de formule, maar wel als franchisenemer van Street Jump Wormerveer en Alkmaar. De overname wordt omstreeks 1 januari 2021 afgerond.

[box]Wil je franchisenemer worden bij Monkey Town? Klik dan hier.[/box]
×