25-jarig jubileum voor Warmteservice directeur

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Theo de Bruin startte op 1 juni 1986 op 17-jarige leeftijd in het bedrijf van zijn vader in Amsterdam. Warmteservice was een klein bedrijf met één vestiging. Nu op 42-jarige leeftijd heeft hij de leiding over  de solide onderneming, met vestigingen door het hele land en 165 enthousiaste mensen die iedere dag de Warmteservice-boodschap uitdragen.

Zijn betrokkenheid en vermogen om andere mensen enthousiast te maken, trokken mensen aan die naast hem de schouders onder dit groeiproject wilde zetten. De Warmteservice-filosofie van destijds is nog steeds terug te vinden in alle gelederen van de onderneming. Ook zijn er een groot aantal medewerkers die al diverse jubilea hebben gevierd. Hij koestert zijn mensen en omgekeerd geldt dat net zo.

“Voor de nabije toekomst ben ik overtuigd van de kracht van de multichannel strategie. Fysieke vestigingen en internet zullen elkaar alleen maar versterken. Recent is warmteservcie.nl overgegaan op een nieuw toonaangevend platform, waardoor warmteservice.nl klaar is voor verdere groei.” aldus de jubilaris.

dinsdag 28 juni 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise