Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

25ste fit20 studio in Capelle aan den IJssel

Onlangs is de 25ste fit20 studio geopend in Capelle. De nieuwe studio is gemakkelijk te bereiken en bevindt zich aan de Hoofdweg, de slagader van zakelijk Capelle.

fit20 Capelle ligt tegenover het nieuwe Capelle Trade Center en op enkele minuten rijden van de A20 afslag Capelle/Alexander. Claudia Costa is de eigenaresse en personal trainer van de studio. Als eerste van alle fit20 studio’s heeft fit20 Capelle een kidscorner zodat drukke ouders met jonge kinderen ook de voordelen van de fit20 training kunnen ervaren. Dit maakt de groep mensen die lid willen worden van fit20 nog groter: drukbezette professionals en ondernemers, mensen die zich niet thuis voelen in reguliere fitness centra of budgetclubs, 60+ ers die het prettig vinden om met een personal trainer aan hun conditie te werken, en iedereen die verder een volle agenda heeft.

fit in 20 minuten per week

fit20 is dé personal trainingsformule van deze tijd. Klanten worden in 20 minuten per week onder persoonlijke begeleiding op afspraak intensief getraind, zonder te hoeven omkleden, want de ruimte is airco gekoeld waardoor je niet zweet. Door de effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare resultaten te komen.