Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

2e SPAR City opent in Enschede

Donderdag 25 januari a.s. opent franchisenemer Pim Meijer een tweede vestiging van SPAR City aan de Heurne in Enschede. Eerder opende deze ondernemer al een SPAR City in Enschede aan de Marktstraat.

Het aanbod van een SPAR City richt zich voor een groot deel op passanten en biedt een assortiment met vele verse en gemaksproducten. Ook bieden zij producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met wat erbij.

Franchisenemer Pim Meijer is zeer enthousiast over zijn nieuwe vestiging, die nog meer als de huidige SPAR City winkel , gericht zal zijn op passanten in de Enschedese binnenstad: “Steeds meer consumenten weten de stad te vinden en waarderen het steeds uitgebreidere aanbod. De Heurne is een aantrekkelijke winkelstraat waar het aanbod alsmaar beter wordt.”

SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richtte SPAR zich met haar formules SPAR City, SPAR Enjoy en SPAR Express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en verblijvers.

SPAR ziet in Nederland ruimte voor ruim 100 SPAR City-winkels. De eerste vestiging opende in oktober 2010 aan de Glashaven in Rotterdam. Ook in 2018 zullen er weer volop SPAR City-winkels door het land geopend gaan worden.

×