Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

4 redenen om deel te nemen aan De Nationale Franchise Beurs

De Nationale Franchise Beurs (zie franchisebeurs.nl) wordt gehouden op 6 & 7 oktober a.s.  “Al dertig partijen hebben zich verzekerd van een plekje op deze beurs. Het gaat niet alleen om klinkende namen uit de markt zoals Bakker Bart, Anne & Max en Getir maar ook om interessante dienstverleners als InXpress, Pepp.fit en Beleggingspanden-financiering.nl” vertelt organisator Tim Hazekamp. “Wij zijn pas sinds 15 werkdagen ‘live’ en wij merken dat de nieuwe opzet goed is aangeslagen bij franchisegevers”.

Opzet van de beurs

De beurs wordt zo breed mogelijk opgezet zodat zoveel mogelijk franchiseformules aanwezig zullen zijn. Om dit te bereiken is er gekozen voor een bijzondere opzet. De beurs wordt namelijk gezamenlijk georganiseerd door de grootste franchise recruiters van Nederland: Franchisefactory, De FranchiseAdviseur en De Nationale Franchise Gids.

Door deze bundeling van krachten en databases heeft De Nationale Franchise Beurs een ongeëvenaard bereik van maar liefst ruim 70.000 franchise kandidaten met meer dan 200 aangesloten franchiseformules. Hiermee heeft de beurs met afstand het grootste marketingbereik van Nederland. Hazekamp: ‘We zijn ervan overtuigd dat we hiermee een ijzersterke propositie voorleggen voor deelname aan De Nationale Franchise Beurs 2023.”

4 goede redenen om deel te nemen zijn:
  1. De grootste – Het is de grootste franchisebeurs: meeste deelnemers. De drie organisatoren samen zijn in opdracht van ruim 200 franchiseformules op zoek naar ondernemers. Een belangrijk deel hiervan zal een stand nemen.
  2. De drukste – Het is de drukste franchisebeurs, de meeste bezoekers door de inzet van de gezamenlijke databases is er een ongeëvenaard hoog bereik onder kandidaten.
  3. De goedkoopste – Het is de goedkoopste franchisebeurs, door de grotere schaal zijn de deelnamekosten het laagst.
  4. Garantie – Garantie op minimaal 50 deelnemers: bij minder kunt u gratis annuleren.

Geïnteresseerd? Bezoek dan franchisebeurs.nl

×