4e keer op rij Publieksprijs Koffie Top100 voor Doppio Espresso

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

doppiodenbosch

Op maandag 25 september werd bekend gemaakt dat Doppio Espresso Joure de Publieksprijs in de Koffie Top 100 heeft gewonnen. Doppio Espresso is voor de vierde keer op rij door het publiek uitgekozen als meest favoriete espressobar. Het winnen van de publieksprijs heeft de espressobarketen te danken aan haar volgers, die massaal via de Facebook pagina gestemd hebben.

Het publiek koos voor de vestiging van Doppio Espresso aan de Midstraat te Joure. Zij vonden dit de favoriete espressobar. Via de Facebookpagina van de Koffie Top 100 is massaal gestemd. De Friese zaak won met 10% van de in totaal 11500 uitgebrachte stemmen en is daarmee uitgeroepen tot publieksfavoriet. Doppio Espresso is enorm blij met deze prijs. “Passie en beleving zijn uitgangspunten bij ons. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Het winnen van de Publieksprijs laat zien dat we al vele harten veroverd hebben. We willen iedereen dan ook hartelijk bedanken en gaan deze overwinning groots vieren. Dat de espressobarketen veel fans heeft, moge duidelijk zijn; in 2014, 2015 en 2016 won de Amsterdamse vestiging Doppio VU al de Publieksprijs en in 2012 was Doppio Espresso Hilversum reeds de winnaar van de Publieksprijs.’’ aldus een woordvoerder van Doppio Espresso.

Vier andere vestigingen van Doppio eindigde ook in de Top 100. ’’Met deze topscore mag Doppio zich een zeer succesvolle deelnemer aan de Koffie Top 100 noemen.’’

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website