Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

6 nieuwe vestigingen fit20

Franchiseformule fit20 opent in de eerste maand van het nieuwe jaar zes nieuwe vestigingen en hoopt in de daarop volgende maand nog eens vier vestigingen te kunnen openen. De keten van fitnessstudio’s die zich richt op de mensen die niet houden van omkleden en zweten, groeit tegen de marktontwikkelingen in. 

Walter Vendel, directeur van de franchiseformule, reageert enthousiast op de ontwikkelingen. ‘’Met die zes vestigingen, in Haarlem, Zaandam, Gouda, Purmerend, Leeuwarden en Amsterdam Rokin, maken we in 2015 een knallende start. Er zijn nu 44 locaties open en voor februari staan de volgende vier locaties alweer ingepland. We verwachten dit jaar te zullen doorgroeien richting de 90 vestigingen. Dit is inclusief in-company studio’s en nieuw te openen locaties in het buitenland.’’

fit20 biedt de consumenten een individueel programma aan onder leiding van een personal trainer waarmee de consument in twintig minuten tijd per week fit wordt en/of blijft. ‘’Mensen vinden die persoonlijke aandacht heel belangrijk. En die afspraak elke week in je agenda als een stok achter de deur, maakt het voor iedereen haalbaar om vol te houden. Dit is vaak het probleem voor mensen, maar juist continuïteit in het sporten is de basis voor resultaat,’’ aldus Vendel.

De missie van de formule is om heel Nederland fitter en gezonder te maken. Kunt u zich vinden in deze missie en heeft u altijd al een fitnessstudio willen openen? Klik dan hier voor meer informatie over de franchiseformule en vraag geheel vrijblijvend informatie.