Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

6e vestiging BRAM’S Gourmet Frites geopend in Delft

De zesde vestiging van BRAM’S Gourmet Frites opende in augustus jl. haar deuren in Delft op het terrein van de Makro aan de Schieweg. Hier opende een nieuwe containervestiging van de Nederlandse frietformule. Eigenaar Rocco Ladage vertelt enthousiast over de nieuwe locatie: ‘‘Er is bewust gekozen voor een vestiging op het bedrijventerrein; makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en ideaal voor mensen die tussen het winkelen door willen genieten van een snelle smaakvolle hap. De frites met Stoof zijn ontstaan in samenwerking met bekend tv-kok Herman den Blijker en kenmerken zich door de royale toppings.”

“De nieuwe formule van Bram Ladage is een groot succes. Dit is mede toe te schrijven aan de aardappel, welke rechtstreeks vanaf boeren uit de buurt vers naar de vestigingen wordt gebracht. Novifarm teelt de aardappels in de Hoeksche Waard en brengt ze naar de BRAM’S locatie. Hier worden de frites voorzien van royale topppings, zoals mals rundvlees, langzaam gegaarde pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij en de vegetarische variant met verse champignons Parmezaanse kaas en truffelmayo. Naast deze nieuwe lekkernij kunnen bezoekers bij BRAM’S ook terecht voor het vertrouwde portie knapperige, verse frites.” aldus de trotse eigenaar.

BRAM’S is onderdeel van de frietformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een franchiseformule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. BRAM’S wil zoveel mogelijk mensen, wereldwijd laten genieten van hun verse frites. Daarom laten zij speciale zeecontainers ombouwen tot unieke verkoop units die a la minute op locatie kunnen staan.

×