Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

7camicie en Bagels & Beans zoeken franchisenemers

Beide franchiseformules zijn actief op zoek naar nieuwe franchisenemers. De in 2001 opgerichte franchiseformule 7camicie is ondertussen een van de belangrijkste spelers in het maken van overhemden en stropdassen. Franchiseformule Bagels & Beans bestaat sinds 1996 en biedt een vriendelijke plek waar men gezond en vooral lekker kan eten en drinken.

Het internationale netwerk van franchiseformule 7camicie bestaat uit 30 eigen winkels en circa 350 franchise vestigingen. De formule biedt een assortiment zowel voor de man als voor de vrouw. Het concept van de vestigingen betreft een moderne uitstraling met multifunctionele productpresentaties. Het merk 7camicie ondersteunt de franchisenemer op vele fronten. Voorbeelden zijn dat de formule de franchisenemer voorziet van training, updates, begeleiding en computersoftware. Daarnaast kan de franchisenemer gebruik maken van marketing en communicatie strategieën. En zo zijn er nog meer faciliteiten, meer informatie hierover vindt u hier.

Bagels & Beans wil mensen blij maken, bezoekers een goed gevoel geven met de producten en franchisenemers met toegewijd team. Het merk werkt doorgaans aan de ontwikkeling van de producten, inrichting, organisatie en ambitie. Dat brengt volgens de formule vele voordelen met zich mee voor (potentiële) franchisenemers. De formule concentreert zich op de centrale taken, zoals product- en conceptontwikkeling, marketing, enzovoorts. Waardoor de franchisenemer zich kan focussen op de dagelijkse werkzaamheden binnen de eigen vestiging. Past Bagels & Beans franchise bij jou? Meer informatie over de formule vindt u hier.